Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija causticum

causticum

Imam blago inkontinenco. Pojavila se je po drugem porodu, ki je bil carski rez. Je le občasna, me pa moti, ker sem tekačica in mi med tekom včasih uhaja urin. Predvsem, če tečem popoldne, dopoldne skoraj nikoli. Zasledila sem, da se lahko s homeopatijo ta nevšečnost odpravi. Zato bi si nabavila Caustucum. Vem, da neradi dajete informacije preko neta, ampak bi si poskusila pomagati sama, predno pridem do vas (hmmm, čakalna doba). Rada bi vedela katero potenco izbrati in kako jemati… Saj škodovati si verjetno ne morem, ali pač?

Pozdravljeni,
caust. je zdravilo, zelo poznano pri mnogoterih sfinkterskih motnjah in pogosto dobro delujoče pri urinski inkontinenci, kadar se totaliteta simptomov dobro poklopi. Lahko poskusite z njim, nabavite potenco C30 in jemljite 10 dni 1x dnevno 5 kuglic, nato nehajte uživati. Če je to prava reč, bi moralo biti to dovolj; če se inkontinenca z njim ne bo popravila, to ni pravo zdravilo in je smiselno poiskati boljše.
Načelomapa velikokrat pri takih težavah, ki so posledica poškodbe, pomaga homeopatska arnica. Lahko poskusite tudi z njo, v enaki potenci in z enakim režimom kot prej opisano.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Hvala za odgovor. Vprašala bi samo, kakšno poškodbo ste imeli v mislih?

Poškodbo kot močno raztezanje struktur porodnega kanala in bližnje okolice, kar se je bržkone dogajalo pred carskim rezom in sama poškodba od carskega reza.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close