Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija ruscus aculeatus

ruscus aculeatus

Pozdravljeni, zaradi nagnjenosti k zadrževanju vode v telesu jemljem RUSCUS ACULEATUS (TINTURA MADRE) 3X dnevno 50 kapljic v 2 dcl vode.Pripravek jemljem od maja meseca. Ker vpliva tudi na elastičnost kapilar opažam na nogah manj manjših modric, ki so posledica pokanja le teh.
Sprašujem vas ali lahko pripravek jemljem daljši čas in koliko? Učinkuje predvsem na odpravljanje težkih nog in otečenosti prstov na roki. Ali mi lahko svetujete drug preparat z podobnim učinkom, ki bi ga lahko izmenjevala? Hvala za vaš cenjeni odgovor in lep pozdrav.

Pozdravljeni,
z matičnimi tinkturami je tako, da se jih ponavadi lahko jemlje več mesecev brez nevarnosti, sčasoma pa jemanje ni več priporočljivo, ker lahko začnejo škodovati. Posebno za vaše težave ne bi znal svetovati dotičnih preparatov, vsekakor pa lahko priporočim obisk zdravnika homeopata, ki se bo potrudil poiskati tako zdravilo, da se bo vaše zdravje izboljšalo in po prenehanju jemanja zdravila tudi ostalo izboljšano. To je cilj pravega homeopatskega zdravljenja.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close