Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija proizvajalco h. remedij in še…

proizvajalco h. remedij in še…

Pozdravljeni!

Zanima me, če obstajajo kakšne razlike med proizvajalco homeopat. pripravkov, recimo Homeocur, Remedia, Ainsworths, Helios, Boiron… in če lahko poveste katere uporabljate vi.

In še, kdaj bi bilo smiselno pri Vas naročiti sina, ki ima težave z alerg. rinokonjunktivitisom spomladi (pelodi trav in nekaterih dreves) in alergijo na oreščke (lešnik in arašid), glede na to, da je čakalna doba 7 mesecev in bi prišli na vrsto ravno v času, ko ima sin največ težav.

Zanima me tudi, če se sploh da s homeopatijo odpraviti alergijo na oreščke, medtem ko uradna medicina pravi, da je alergija doživljenjska.

Hvala, Ana

Večina proizvajalcev se dobro drži homeopatskih farmakopej in v kolikor zgoraj naštete firme izdelujejo zdravila samo iz ene substance, lahko računate, da so primerno pripravljene in jim lahko zaupate. Sam imam različna zdravila različnih proizvajalcev in vsa dobro učinkujejo.
Terapijo alergij je smiselno pričeti tedaj, ko alergenska obremenitev pojenja, v vašem primeru v zgodnji jeseni (če le ni problem tudi septembrska ambrozija). Za uradno medicine so vse alergije doživljenjske, nekatere “nepojasnjeno spontano izzvenijo”, za marsikatero tako ozdravljenje pa je kriva homeopatija 🙂

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close