Najdi forum

Spoštovani,
sama pri sebi sem zasledila znake anaksioznosti. predvsem strah pred določenii bolezenskimi stanji. To je privedlo v prekomerno prebiranje in googlanje o tovrstnih težavah, predvsem pa je največja težava da sem sama študentka medicinske smeri, zato se z določenimi stvarmi srečujem konstantno. Neprestano imam tud strah pred SPB. Takšni strahovi so me velikokrat privedli do zdravnika po potrditev da sem zdrava. to traja že dobro leto. vmes je bilo že mirno obdobje. Odšla sem že do psihiatrinje na polikliniki, ki mi je zatrdila da je zaenkrat z mano vse vredu. Sedaj pa spet opažam da me napadajo strahovi.
V življenju sem bila sicer tudi priča velikim izgubam v družini, smrt prijatelja pri 18 itd. Kaj mi svetujete, naj naredim. Nočem jemati zdravil. Ker mislim da vseeno nisem v takem “slabem” stanju sploh pa se vsega zavedam, kontrliram in se probam strahovov otresti tudi sama.
Razmišljala sem o psihoterapiji mogoče?
Lp

Lepo pozdravljeni!

Anksioznost je pri vas zagotovo posledica skupka čustvenih doživetij, stresa in šokov ter akumulacije vsega skupaj. Dobro bi bilo, da predelate občutke in dogodke omenjenih izgub ter se soočite s strahom. Skozi psihoterapijo lažje ozaveščamo in osvetlimo težave ter pot do rešitev, zato vam jo toplo priporočam.

Hvala in vse dobro,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]
041 535 555

New Report

Close