Najdi forum

Sam svoj bolnik

Sem naročen pri psihiatru, te moje težave se vlečejo že od otroštva (občutljivost jeter), na testu je bil 6.6 holesterol, verjetno zelo navaren, mi je pa naredil določeno poškodbo živcev v koži, verjetno sem šel prepozno k zdravniku po B-Complex. Zdaj, ko se je telo restiral po vseh letih se mi je pokazalo nihanje razpoloženja, neka vrsta obžalovanja, na smeh in jok. Sem imel pa tudi glasove v glavi in neke vizije v sanjah, to je zdaj izginilo, od kar hodim okrog zdravnikov. V bistvu me zanima, če je problem samo moji glavi in če bo to kar tako ostalo, v prisilnih zdravilih ne vidim smisla, da si zadet, da lahko živiš normalno?

Lepo pozdravljeni!

Glede na težave, vam toplo priporočam omego 3, ki dviguje dober holesterol, slabega pa niža. Hkrati pa tudi kalijev askorbat z ribozo, ki globinsko čisti celice in omogoča stalen vnos kalija in kisika v celice. Govoriva o odstranjevanju nastalih posledic na fizičnem nivoju. Potrebno pa je najti tudi izvor, vzrok vseh omenjenih težav, ki gotovo nastane najprej na psihičnem nivoju. Glede na to, vam priporočam psihoterapijo.

Vprašajte se, s čim v življenju niste zadovoljni, kaj so vaši cilji in ali jim sledite….

Hvala in vse dobro,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]

Hvala za odgovor.

Telo me hoče sabotirati preko halucinacij, da mi prikazuje bom rekel spolnost in če to izveden sam od sebe potem se ledvica vzdražijo in potem me tam živcira naprej.

Na slikanju glave niso nič našli, sem dal dvakrat tudi urin ni bilo nič, pa EKG nič, pritisk normalen, starost 35 let, apetit normalen, ščitnica v redu.

Spim samo pol noči, suha usta (povečana žeja).

Lepo pozdravljeni!

Običajno je to del OKM – obsesivno kompulzivne motnje, ko se lahko prikazujejo določene slike, dogodki, ki so bizarni ali pa nimajo sicer nič skupnega z nami kot osebo in si jih ne znamo razložiti…

Mislim, da bi vam resično dobro del pogovor in ne le “reševanje posledic s kemijo”.

Hvala in vse dobro,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]

New Report

Close