Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Jeseni začnemo s homeopatsko šolo za laike!

Jeseni začnemo s homeopatsko šolo za laike!

SPOROČAMO, DA NOVIH PRIJAV ŽAL NE MOREMO VEČ SPREJEMATI, KER SMO ZAPOLNILI DVORANO!

Dragi člani naše forumske skupnosti,
najprej naj vam povem, da rad odgovarjam na vaša vprašanja in razčiščujem vaše dvome in stiske, ko delim z vami svoje znanje. Tem in predlogov je vse več, pri nas strmo narašča uporaba homeopatije za samozdravljenje. Ker je laiku vstop v tako kompleksen terapevtski sistem, kot je to homeopatija, pogosto zelo stresen, ker je uspešnost pravega predpisa pogosto zelo slaba in strah pred napačnim dajanjem zdravila zelo upravičen, sem sklenil jeseni začeti s tečajem homeopatije za laike.
Začeli bomo 8. oktobra in se dobivali 1x mesečno vsako drugo sredo v mesecu ob 19. uri za 90 minut do junija, skupno 9 srečanj. V tem času bom razložil teoretične osnove homeopatije in s pomočjo tega znanja boste lahko varno vodili samozdravljenje. Pravočasno boste znali prepoznati neugoden potek po predpisu napačnega zdravila in naučil vas bom pravilno odreagirati v takih okoliščinah. Hkrati bom odpredaval kar precej osnovnih zdravil in s pomočjo tega znanja boste bolj pravilno izbirali prava zdravila.
Nivo strokovnosti bo prilagojen laični javnosti brez predznanja homeopatije, tako da bo vsak razumel veliko večino povedanega, oz. se bom zelo potrudil, da bo vsak razumel vse.

Ker izgleda, da je zainteresirane javnosti kar veliko in ker bi radi vnaprej ocenili približno število tečajnikov, vse potencialne tečajnike vabim, da nam na [email protected] pošljete elektronsko pošto z naslovom Tecaj (to vpišete v polje zadeva/subject) in spodaj vaše ime in priimek in kratko sporočilo, da boste zagotovo/verjetno/najbrž/morda hodili na ta tečaj.

Prvo srečanje bo brezplačno, cena naslednjih srečanj pa 8 eur/srečanje. Tečaj bo potekal v dvorani Zavoda svetega Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano.

K sodelovanju bomo povabili tudi homeopatske farmacevte, ki bodo za čimbolj ugoden denar pripravili komplete homeopatskih zdravil, ki jih bomo odpredavali, za domačo lekarno.

Prvo srečanje bomo torej imeli 8. oktobra,
datumi naslednjih srečanj pa so:

– 5. november 2014

– 10. december 2014,

– 14. januar 2015,

– 11. februar 2015,

– 11. marec 2015,

– 8. april 2015,

– 6. maj 2015

– in 10. junij 2015.

Vedno ob 19. uri, posamezno srečanje bo trajalo 90 minut.

SPOROČAMO, DA NOVIH PRIJAV ŽAL NE MOREMO VEČ SPREJEMATI, KER SMO ZAPOLNILI DVORANO!

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Super! 🙂

Pozdravljeni

Kaj pa šola na štajerskem koncu?

Lp, Petra

Me je že nekaj ljudi to ustno spraševalo. Odgovora trenutno ne vem. To jesen zagotovo ne. Bomo malo videli, kako bo stvar izgledala v Ljubljani in če bomo s tečajem vsi zadovoljni, ga lahko ponovimo naslednje leto na kakšnem drugem koncu Slovenije, npr. v Mariboru, Novem mestu, Kopru, Celju… Odvisno tudi od izkazanega lokalnega interesa.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close