Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo kandida pri otroku

kandida pri otroku

Spoštovani!

Imam 18 mesečnmega fantka in danes nama je na bioresonanci povedala, glede na to, da je otrok non stop bolan že od oktobra naprej, že 3 x od novega eta smo na antibiotikih in se ne pobere nikakor, vsakič dobi neko novo virozo….z vročino seveda…. da ima kandido in sicer kar nekje 60-70_% naj bi je imel…..
(lahko berete tudi zgornji moj post, ki je nastal pred kakim letom ali še več, kjer se tudi vidi da sem imela v nosečnosti borelijo in prejemala v žilo antibiotike….
Sedaj pa k problemu? Kako otroku odstraniti kandidio….jao….sladkarije nekako lahko črtam, kako pa naj omejim hrane,…ker kruga mi niti noče jesti, on je vse boj ali manj na žlico,..zajtrk, večerja mlečne stvari kosilo nekako že lahko z zelenjavo pa še to ne verjetno kar vso?? Res je že kar nekaj časa je probiotike Bactoflor,…. Kaj mi svetujete? Obstajajo tudi za tako male otroke kakšna zdravila?Naj še zdravnici predlagam testiranje za kandido? Groza, res kako otroku to zadevo sčistiti?
Hvala za odgovor.

Pozdravljeni!

Največ vam lahko svetuje terapevt, pri katerem je bilo opravljeno testiranje.Pomembno je, kaj je z intolerancami na hrano,kakšno je stanje vitaminov in mineralov…Glede na to, da je otrok star šele 18 mesecev, prehrano usmerjate vi, potrebno bo le nekaj več organizacije od začetka. O protiglivični dieti smo veliko že pisali, zato malo pobrskajte. Če poveva na kratko: omejujte sladkor v vseh oblikah, kar se tiče ogljikovih hidratov lahko v manjši količini pripravljate kvalitetne žitarice, kot so ajda,proso, kvinoja, divji riž…mleko naj bo tudi rastlinskega izvora – mandljevo, riževo…Dodajajte samo hladno stiskana olja (laneno,konopljino,kokosova maščoba – omega 3 maščobe ščitijo telo pred virusi).Zelenjava je dovoljena vsa – le s korenjem in peso ne pretiravajte.Uživa naj predvsem sadje, ki raste pri nas – sedaj bo obdobje jagodičja.

Na začetku je težje, potem pa boste začutili, da spremembe v prehrani koristijo tudi vam.

Vse dobro želim vam in vašemu fantku!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close