Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija hormonsko neravnovesje,povišan Fsh

hormonsko neravnovesje,povišan Fsh

Pozdravljeni!
Na vas se obračam, ker me zanima kako je s homeopatskim zdravilom Sepia?
Namreč,stara sem 27let,imam povišan fsh,hormonsko neravnovesje (nespečnost,napetost,včasih jočem in sem ful čustvena,včasih kot da nimam kančka čustva v sebi).Dolgo sem bila napihnjena (trebuh),lasje odpadajo preveč ampak ni krize.
Kontracepcijo sem jemala od 17-20leta,pred tem sem imela menstruacija redne.Ko sem nehala jemat KT,sem dobila akne,in to po celem obrazu,je bilo grozno,saj sem vedno imela lepo kožo,čisto.Menstruacija je začela zaostajat,tudi do 4 mesece,nato mi je dal ginekolog sintetične hormone in se je stvar nekod uredila,imela sem dvakrat ciklus na 21 dni in nato nosečnost,katero sem prekinila z umetnim splavom.
Od takrat dalje je stvar seveda šla zelo navzdol….od depresije,žalovanja,zredila sem se,bili so dnevi ko se sploh nism hotela vstat iz postelje saj mi ni blo do ničesar. Stvar je šla tako daleč da sem se s tem spopadala 4 leta,nato sem odkrila Maco , ki mi je zelo pomagala.
Vmes sem prenehala jemati Maco,ker sme hotela videti kaj se bo zgodilo s telesom , če deluje brez pomoči in v letu ko nisem jemala mace sem imela 4krat menstruacijo.
Lani sem dobila napotnico za Lj,klinika neplodnosti,moj Fsh je 68,sicer merjen samo enkrat.To je bil moj poden in zato sem spremenila celotno prehrano,nehala kadit in kavo pit (10let kadilka),zavrnala sem sintetične hormone,ki so mi bili ponujeni in sem dala telesu čas da si opomore,shujšala 14kg,prečistila jetra,nato sem čez 4 mesece dobila svojo prvo spontano menstruacijo po zelo dolgem času!Bila sem zelo vesela 🙂 problem nastane pri tem,da sem imela 3x menstruacijo,sedaj je pa spet nimam več….vmes sem seveda se pregrešila pri prehrani in tudi kakšno kavo spila in tako je šlo spet vse navzdol. Vglavnem,jasno mi je da se bom stvari morala lotiti še bolj resno,brez spodrsljajev,me pa zanima kako je s Sepio,zato upam da sem vam kolikor toliko predstavila širšo sliko mojega stanja.Zanima me predvsem kako naj jemljem Sepio,količinsko ? Trenutno sem spet začela z Maco,počutje veliko boljše,prehranjujem se zdravo.
LP

Pozdravljeni,
tako kompleksna simptomatika, kot je vaša, še izkušenemu homeopatu predstavlja velik izziv, zato vam svetujem, da zdravljenje prepustite strokovnjaku. Tudi homeopati zdravljenje svojih bolezni zaupamo drugim homeopatom, če nič drugega, smo so sebe precej neobjektivni. Glede na opis se mi zdi, da sepia ni pravo zdravilo za vas, morda se tudi motim. Kakorkoli že, toplo odsvetujem samozdravljenje kakršnihkoli kroničnih težav, še posebej pa kompleksnejših.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close