Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija cvetni prah

cvetni prah

Pozdravljeni!

Imamo malcico 2 leti staro, ki je alergik. Zdaj vse cveti in dejansko ima po preboleti virozi spet tekoc izcedek iz nosu, tu pa tam kaksno solzico spusti, kiha. Ali je allium cepa pravilna izbira? Prav tako sem v fazi nakupa munostima, vendar ji ne bom dajala vec pripravkov hkrati. Ima veckrat ‘navidezne’ prehlade ki so dejansko alergije, ki se obnasajo kot prehlad. Sicer pa ni cepljena, je in pije kvalitetno. Hvala za odgovor!

Pozdravljeni,
takole elektronsko se ponavadi ne da dobiti dovolj potrebnih podatkov, da se ugotovi, katero zdravilo je pravo in katero ne. Izbor homeopatskega zdravila je precej kompleksen proces, ki ponavadi zahteva živi stik s pacientom.
Načeloma pa velja, da alium cepa in podobni pavšalni predpisi za tovrstne težave simpotme samo malo potisnejo, supresirajo, in v principu tako delujejo podobno kot antihistaminiki, v temelju pa ne ozdravljajo motnje. Če je hči alergik, potem najbolj svetujem obisk pri zdravniku homeopatu, ki se bo potrudil poiskati tako homeopatsko zdravilo, ki bo motnjo imunskega sistema ozdravila v globini, tako bo tudi alergija potem lahko izzvenela.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close