Najdi forum

Čudno vedenje

Pozdrav! Star sem 18 let. v madosti(pri 13 letih ) sem veliko popival in občasno kadil marihuano..Moje misli so zadne čase zelo čudne..velikokrat se peljemo z avtom in v mislih imam kako bi vozniku obrnil volan da bi stirili s ceste in take podobne misli..dostkrat se mi tudi zgodi da mislim kako bi nekomu ki nekaj dela naredil nekaj da bi ga ubil..ampak to samo mislim,v realnem življenju tega sigurno nebi naredil..velikokrat se mi tudi zgodi da ko se samozadovoljujem se ne vzburim dokler ne gledam bizarne,živalske,posiljevalne,nekrofilske porno filme..ampak ničesar od tega ne bi naredil v realnem življenju..doma imam tri pse in mi samo misel na spolno občevanje s psi požene hrano po požiralniku navzgor…zakaj se mi to dogaja? Prosimza pozitivne komentarje, ker nisem nikoli storilslabega živali,otroku,ženski,samo v domišljiji mislim na njih..????? res ne vem kajje zmano

Lepo pozdravljeni!

Alkohol v kombinaciji z marihuano velikokrat pušča posledice….kar pomeni, da je lahko sprožilec kakšnih psihičnih motenj. Ali je morda prisotna znotraj vaše širše družine kakšna psihotična motnja?

Lahko gre za OKM (obsesivno kompulzivno motnjo), prisilne misli ali dejanja. Kakšno je bilo vaše otroštvo? Kdaj so se prvič pojavile te misli in misli na bizarno spolno občevanje?

Dobro bi bilo, da bi se vključili v psihoterapevtski proces in poskušali razrešiti simptome, da se ne bi nadaljevalo oziroma širilo omenjeno vedenje, kajti tako je težko živeti, vse skupaj vas goovo ovira.

Lep pozdrav in vse dobro,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]

New Report

Close