Najdi forum

levkemija

Pozdravljeni,

mama ima 77 let in kronično levkemijo zadnji 2 leti in pol. Prvotno so bili levkociti na 50.000 in so počasi naraščali. Pri 75 letih je bila po enem letu od odkritja diagnoze, operirana zaradi žolčnih kamnov in so levkociti upadli z 80.000 na 45.000. Danes pa so ji narasli na 100.000. Vendar tega ne občuti, kot le občasne bolečine v ramenih, misli, da so pač stare kosti in občasni prehladi. Že tretje leto je veganka, od odkritja diagnoze. Kako bi ji lahko znižali levkocite na vsaj neko mejo, da bi bilo to stabilno? Poskusili smo vse. Je pa verjetno pod stresom, ker sama skrbi za hišo, psa in mačko in očeta.
Hvala!

Spoštovani!

Kronična levkemija pri starosti vaše mame ni več tako agresivna,zato ste s tega vidika lahko pomirjeni.Kar se tiče hrane, je gospa izgleda že veliko spremenila, glede veganstva vam svetujem le, naj pazi na zadostno količino beljakovin, uživa naj tudi B komplex tablete. Predlagam tudi, da gospa preveri stanje zob (vsi mrtvi zobje so potencialna žarišča, ki lahko dodatno obremenjujejo imunski sistem).

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close