Najdi forum

V petek sem bila na srečanju ljubljanske skupine društva za FM. Gospod, ki mi je sedel nasproti, mi je pripovedoval o svojem ležišču in o sevanju. Spomnil me je na nekaj, na kar sem zadnja leta kar malo pozabila. Zakaj? Ker sem zaupala tistim “strokovnjakom”, ki so mi prodali zaščito proti sevanju, pa sem mislila, da sem varna in sem to poglavje odmislila. Spomnila sem se tudi, da je bila gospa, ki mi je prodala stanovanje, precej bolehna.

Pred skoraj dvajsetimi leti so mi radiestezisti rekli, da je moja spalnica polna sevanja. Pa sem kupila zaščitni posteljni nadvložek in mislila, da sem varna.

Čez nekaj leti so prišli drugi radiestezijsti in mi rekli, da je tale nadvložek zanič in mi prodali drugega z magneti proti sevanju in za zdravljenje v volneni podlogi. “Ta je pa boljši,” so rekli. Pa še naj posteljo obrnem za 180%, da bo glava gledala proti jugu, so mi rekli, da bo potem vse OK. In sem zopet mislila, da sem varna.

Prejšnji posteljni vložek sem podarila, pa sem kasneje izvedela, da je boljši od novega.

Potem mi je pa nekdo rekel, da sem alergična na volno, na kateri v spalnici ležim … No, očitno le nisem bila vsa ta leta varna.

Pa komu naj verjamem?….Komu naj zaupam? Ali samo sebi?

Naslednji dan sem vzela v roke nihalo in se z njim sprehajala po postelji, potem pa še po kavču v dnevni sobi. Tega sicer še nikoli nisem počela.
Nihalo sem vprašala: “Ali je to mesto dobro zame?”
Nihalo je pokazalo, da točno tam, kjer imam na postelji in kavču glavo in trup, ni dobro. Samo pri nogah je bilo v redu. Niti v spalnici niti v dnenvni sobi ne. No, sedaj vem, zakaj sem v postelji vedno zvečer tako nemirna in težko zaspim. Ugotovila sem, da je najbolje, če ležim po diagonali čez dve postelji(?) V svoje meritve sem bila skoraj prepričana, ampak za vsak slučaj sem začela opazovati še svojo psičko. Namenoma sem ji polagala igračo tja, kjer sem izmerila, da je sevanje, in jo opazovala. Pobrala je plišasto igračo in se vedno prestavila točno tja, kjer sem izmerila, da sevanja ni. Tako na postelji kot na kavču.

No, pa sem mesece po ves dan preležala na taki postelji, potem pa še na kavču…Nič čudneda, da je tako, kot je…..

Doma imam najbolj zanesljivega radiestezista, pa sem zaupala nekim “prodajalcem”, ki so me zavedli……..

Kako je pa z vašim ležiščem? Ali ste ga preverili?

Breda

New Report

Close