Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Nasvet tedna: HOČEM RENTO za dodatno pokojnino ali štipendijo za otroka!

Nasvet tedna: HOČEM RENTO za dodatno pokojnino ali štipendijo za otroka!

– Aktivna renta AS vam zagotavlja, da boste prejemali prav toliko mesečne rente, kot si želite.

– Rento lahko namenite za dodatno pokojnino ob upokojitvi, da boste tudi v tem obdobju ohranili finančno neodvisnost, ali pa za štipendijo vašega otroka ob pričetku njegovega študija.

– Že danes boste natančno vedeli, koliko bo znašala vaša zajamčena renta. Sami lahko določite, kolikšen del zajamčene rente boste prejemali in kolikšen delež boste namenili za bolj aktivno nalaganje.

– Tudi v času nepredvidljivih dogodkov, kot so bolezen, poškodba, invalidnost, brezposelnost, zaradi katerih ste nezmožni opravljati delo, je vaša renta na varnem, saj zavarovalnica Adriatic Slovenica za vas plačuje premijo.

– Tudi če ne bi doživeli začetka izplačevanja rente, bi zavarovalnica Adriatic Slovenica plačevala premijo celotno preostalo dobo. Rento pa bi za dogovorjeno obdobje prejemal upravičenec, ki ga izberete vi.

Več o Aktivni renti AS.

Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

New Report

Close