Najdi forum

naj se pohvalim,da je prejšnji mesec minilo 2 leti kar ne kadim,pisala sem sem-le,ko sem nehala.Sedaj se tusi spomnim ne več na čik!Sem šla malo pogledat,če se še odločate prenehat kadit!
Veliko vas je!Bravo!Kar korajžno!Se splača!
Držim pesti!

Sama svoj gospodar nič več ni čik moj gospodar!

Lepo vas pozdravljam

Evo tudi jaz 2 leti brez kajenja! 🙂

4 leta brez 😉

Bravoo!!! Čestitam…jaz pa imam sedaj veliko krizo, po treh mesecih brez, se mi sedaj že nekaj dni blede in sanja o čikih…joooj…se mi zdi, da ne bom zdržala…

Vse vas občudujem, ki vam je uspelo. Meni se po nekaj dneh zdi nemogoče, da mi ne bo nikoli uspelo. Je še kdo kje, ki je prav tako na začetku, da si dajemo malo volje???!!
Kaj pomaga, da prebrodiš krizo, ko bi ga pojedel?

Pozdravljeni,

NE obupajte, ne po enem dnevu, ne po enem mesecu, ne po treh, ker je vredno. Verjemite čas zaceli vse in tudi te krize bodo izvenele. Najdite si kaj drugega, da vas zamoti jaz sem dosti hodila, tekla uglavnem športala.

Je veliko lepše po 20ih leti kajenja sem že 9 mesece in pol brez in vsako tolko se spomnem sam želja ni več tako močna in kriza tudi ne pa čeprav je trajala kr neki časa ampak vsakič sem si rekla čas, čas in še enkrat čas. Toliko je ljud,i ki so to razvado opustili in živijo brez cigarete in taki, ki nikoli niso kadili zakaj jaz nezmorem ZDAJ VIDIM DA ZMOREM

To je posebna osvoboditev.

In vsi ki ste se odločli, da nehate kaditi, se verjetno niste zato ker v tem uživate, ampak zato ker je to brezveze. To imejte vedno v glavi.

Srečno v novem letu in novem življenju( brez cigarete)

p.s. uživajte v vsakem svobodnem dnevu brez cigarete, ker je vsak ta dan vaša zmaga.

Pozdravljeni,

verjemite ca teni, vredno je!!! Na to pot sva stopili skoraj istočasno, preko foruma smo opisovale svoja občutja (neprijetna, seveda), danes pa smo zmagovalke. Če je uspelo meni, verižni, strastni, dolgoletni (30 let) kadilki, z nizkim pragom bolečine, osebi, ki se zna pripeljati tudi do dna, lahko uspe VSEM. Pojdite ven, hodite, tecite, …. DAMO ZDRŽITE. VREDNO JE! Enga srečnega, zdravega, brez-cigaretnega vam želim, sploh pa tebi, ca tena.

Lep pozdrav!

Jaz se vam tudi pridružim ,kadila sem od 14 leta pa do 24 leta(dokler nisem zanosila) , nisem kadila 3 leta. Potem pa sem začela kadit po tumariji, zdaj pa sem kadila 6 let. Trenutno uspešno ne kadim 7 dni in upam, da mi bo uspelo. Sem pa že večkrat razmišljala, da bi prenehala, ampak se nikoli nisem odločila.
Odločila pa sem se zaradi smrada(čeprav v hiši nisem kadila), zdravja, otrok in mama je zbolela za rakom.
Sem pa začela vsakodnevno telovadit in čez dan pojem veliko sadja. Se mi pa še ful zlušta, ampak vztrajam in upam, da mi bo uspelo.

3 leta, 15 dni in 2, 5 ure.

New Report

Close