Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Nezgodno zavarovanje-dnevno nadomestilo z 4 urni delovnik

Nezgodno zavarovanje-dnevno nadomestilo z 4 urni delovnik

Pozdravljeni

Imam eno vprašanje glede dnevnega nadomestila za čas, ko je oseba zaradi poškodbe 4 ure v službi in 4 ure v bolniški. Sam sem že več mesecev na bolniški 8 ur, sedaj bom predlagal zdravnici, da grem za 4 ure v službo poskusit, če bo šlo, drugače pa nazaj na 8 ur (je veliko dela v službi in, če si zaposlen za določen čas se ponavadi ne izteče dobro). Ali mi za čas, ko bom na bolniški 4 ure pripada dnevno nadomestilo in če mi, ali mi pripada samo polovično ali celotno.

Hvala

LP

W.

Pozdravljeni,

odvisno je, kdaj ste polico sklenili. Po starih pogojih izplačilo za 4 ure ni možno, po novih pogojih pa zavarovancu pripada sorazmerni del zavarovalnine.

Svetujemo vam, da se obrnete na vašo zavarovalnico in jih vprašate, ali lahko dobite sorazmerni del.

Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

Živjo

Kot je že Sanja zapisala, je najbolje, da se obrnete na zavarovalnico pri kateri imate sklenjeno nezgodno zavarovanje in povprašate konkretno za vašo polico kaj vam pripada.

Lep pozdrav

Zastopnik

New Report

Close