Najdi forum

Spoštovani!
Ne vem, če tole sodi ravno pod tole temo, ampak ker ste moderatorji iz bolnišnice Golnik, bom kar tule napisala in vprašala.
Bila sem na prelgedu pri svojem pulmologu, ker imam astmo. In pogovor je nanesel tudi na spanje oz. smrčanje.
Torej med spanjem zelo smrčim, ni važno v katero smer spim, ali je to trebuh, hrbet, bok. Smrčim močno, tako da me mož hoče izselit iz spalnice :). Zbujam se nenaspana in čez dan sem vsa utrujena, spala bi ni važn, kje sem, samo da je mir, boli me glava. Tako mi je zdravnik predalgal, da grem na pregled za motnje spanja.
Predlagal je poligrafijo spanja, ki jo izvajajo v SG. Sedaj pa berem, da na Golniku pa izvajajo polisomnografijo. Zanima me, v čem je razlika in kaj je boljše? Torej, da se rajši naročim kar na pregled na Golniku.
Hvala za odgovor!
lpm

Jaz bi se naročil na Golniku. Vsekakor je treba najprej priti v ambulanto, da se naredi načrt diagnostike. Pred študijo spanja je treba namreč še kar precej stvari pregledati. In tudi z izvidom preiskav je treba nekaj narediti. Somnografija vas namreč ne bo pozdravila 🙂
Lep pozdrav Mitja Košnik

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

New Report

Close