Najdi forum

Pozdravljeni,
imam težavo in sicer pomankanje spolnosti v odnosu s partnerjem.
Skupaj imava 5 letnega sina, kot družina smo super, zelo smo povezani, imamo se radi in uživamo ko smo skupaj.
Odnos s partnerjem bi opisala kot ljubeč, iskren in res sva ponosna en na drugega in imava se neizmerno rada. Ko pa pride do spolnosti, je vse drugače. Problem je v meni. Po spolnosti nimam nobene potrebe, želje in ko do nje pride, mi je res odveč, počutim se grdo, umazano in na nek način se mi gnusi. To ni normalno, ne vem kaj naj naredim… Čisto sem obupana, saj se samo zaradi tega kregava. Njemu ni jasno kaj mi je, misli, da mi ni več všeč, da gledam za drugimi… Ne vem kako mu naj povem, da je res nekaj narobe, ker niti ne vem kaj je. Če že imava spolni odnos, mora vedno on dati pobudo, včasih res komaj čakam da bo konec, in že razmišljam, da bom spet kmalu mogla. Tako slabo se počutim zaradi tega, ker samo to naju uničuje. Mislim, da so se težave začele kakšno leto po rojstvu sina, ko sva imela kup družinskih težav, in tako je šlo vse navzdol. Res sem čisto obupana, ne vem kako naprej, kako njemu razložit, da rabim neko pomoč….

Ne vem…

Lepo pozdravljeni!

Mi lahko poveste kaj več o družinskih težavah pred približno štirimi leti, ki ste jih omenili? Torej teh občutkov, da se počutite grdo, umazano, da se vam spolnost celo gnusi, niste imeli poprej?

Če vas ima partner resnično rad, bo razumel, kar vidi in čuti. Bistvo je, da se zavedate svoje težave in želite delati na spremembah. Partnerju lahko razložite kar ste meni – v smislu, da ne veste od kod ti občutki in da bi radi izvedeli ter poiskali pomoč.

Če želite, vam dam lahko svoj kontakt.

Lep pozdrav,

Barbara Sarić, psihoterapevtka

Mislim, da tej občutki so bili vedno nekje zadaj v mislih, ampak ko si mlad in neustaljen sem jih verjetno potlačila. Zdaj ko pa imam družino in imam varno zavetje, je vse prišlo na plano.

Družinske težave so izhajale predvsem iz hudobnosti in nesramnosti njegovih starih staršev, toda s tem se ne obremenjujeva več, ker niti nimamo več stikov.

Vesela bi bila Vašega kontakta. Ker še vedno zbiram pogum…..

LP

Lepo pozdravljeni!

Mislim, da veste, da je potrebno za začetek le, da zberete pogum….

V kolikor bi se obrnili name je moj gsm 041 535 555, e-mail pa [email protected]

Lep pozdrav,

Barbara Sarić, psihoterapevtka

New Report

Close