Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Krvavitev sredi ciklusa

Krvavitev sredi ciklusa

Pozdravljeni!
Za vas imam eno vprašanje, ki me muči. Sem na sredini ciklusa (danes je 16. dan) in že 4 dni se mi pojavljajo krvavi izcedki, ki pa so obilnejši samo takrat, kadar ležim. Se pravi, zjutraj, ko vstanem, in zvečer, ko ležim na kavču pred TV, se pozna krvavitev na ščitniku perila in tudi ko se obrišem, je živo rdeče obarvan, medtem ko čez dan pa se na ščitniku sploh ne pozna nič, le ko se obrišem, je wc papir čisto čisto rahlo obarvan, je težko sploh videti, če nisi pozoren. Me pa bolijo jajčniki in sem rahlo napihnjena. že takoj na začetku cikla sem vedela, da bo nekaj drugače, ker ponavadi imam prvi del ciklusa čisto uplahnjene prsi, ta ciklus pa so ostale napete. Sem že naredila test nosečnosti, a je negativen.Je imela katera podobne probleme? Pregvidevam, da je nekaj s hormoni ….

Ja, sem imela takšne težave. Po ovulaciji pride do padca hormonov in potem se pojavljajo izcedki. Da se pomagati s kakšnimi progesteronskimi zdravili kot je Dabroston.

Pri meni je bilo slabše, ko sem bila pod stresom.

A v tem primeru je težje zanosit? Rada bi namreč bila nosečka 🙂

Ja, je težje zanositi. Tako pravi stroka. Zanosila sem po več kot dveh letih. Po dobrem letu napotnica za neplodnostno ambulanto, tam sem dala čez določene postopke.
Vmes pa sem se še sama trudila z akupunkturo, maco, raznimi vitaminskimi pripravki, masirala sem si točke na podplatih, pila krvomočnico….
Pred drugim postopkom IVF sem zanosila spontano. Pa sem tudi takrat imela medciklične krvavitve. Po moje ni nekega splošnega pravila, ker je vsaka ženska svet zase.

Mislim, da je meni najbolj pomagala krvomočnica, ker debeli maternično sluznico in izboljša pogoje vgnezditve zarodka.

2 leti???? To pa je dolga doba, ojjoooj:( A pa vse, kar je bilo “narobe” z vama, so bile te krvavitve? Si me ful prestrašila, jutri kličem ginekologa:((

Oziroma pojutrišnjim, juti je nedelja.

Problem je v izcedkih, ki se pojavljajo pred menstruacijo. Tole vmes pa še nič ne pomeni, tak da se ne sekiraj! Verjetno imaš ovulacijsko krvavitev, ki je pri ženskah normalna in ne pomeni nič slabega v primeru zanositve.

Saj pravim, vsaka ženska je zgodba zase.
Meni je dr. Drobnič rekel, da so moje krvavitve tudi vzrok neplodnosti. Sem pa krvavela od ovulacije do par dni pred menstruacijo.

Sčasoma so ugotovili, da levi jajcevod ni prehoden, pa da levi jajčnik ne dela…. Pa sem vseeno zanosila.

Sem se danes kar h ginekologu naročila, vendar ga imam šele čez 2 meseca, ker so krvavitve zaenkrat ponehale, so pa trajale 6 dni. Me je sestra zelo potolažila, da ni nič hudega in da se s progesteronom zadeva čisto pozdravi. Moram pa še v naslednjih 2 ciklusih opazovati in beležiti stanje. Upam, da bo vse OK! Hvala za odgovore!

Katere krvavitve so nevarne za zanositev?

 

Hvala in lp

New Report

Close