Najdi forum

Izvrstni BIO čaji

Za vse, ki bi vas morebiti zanimalo nudim odlične Bio čaje, slednji so pakirani v sipni obliki. Ponudim vam lahko raznovrstno paleto zelišč, začimb in tinktur, s pomočjo katerih si je mogoče izboljšati tako dragoceno zdravje. Pomembno je, da se pomena našega zdravja pričnemo zavedati še preden je slednje ogroženo in naredimo nekaj zanj, saj bomo s tem naredili veliko zase.

Zdravilne zeli, začimbe, čaji, tinkture in še kaj bi se dalo našteti, so del mojega življenja. Ob njih najdem sprostitev, uživam, nabiranje zelišč me vedno znova napolni s pozitivno energijo, tako slednje počnem z največjim veseljem, skrbnostjo in predanostjo. Rezultat mojega truda so skrbno izbrana in sušena zdavilna zelišča, pripravki in mešanice. Narava je neprecenljiva, popolna in pomembno je, da jo razumemo in spoštujemo.

Pri meni boste našli najrazličnejše čaje za dvig imunskega sistema, za čiščenje telesa, pospešitev prebave, lažje spanje, hujšanje, boljše počutje, odpravljanje prehlada, pomirjanje, odpravljanje težav s sečili in še kaj. Lahko bi povzela stavek Pehte iz filma Kekec: “Za vsako bolezen rož’ca raste.” Slednji še kako drži, pomembno je le, da se pravočasno zavete pomena zdravega načina življenja in zdravilnih zelišč. V kolikor imate kakršne koli težave, mi napišite mail in vam bo z veseljem svetovala in pomagala.

Omenila bi še to, da so moja zelišča nabrana daleč stran od prometnih cest, nekatera tudi na vrtu, ki je prav tako zelo oddaljen od ceste in ne vsebujejo nobenih kemikalij ali ojačevalcev okusa ter arome. Zelišča nabiram sama, v lepem vremenu in v opoldanskem času, ko se v rastlinah nahaja tudi največja količina zdravilnih učinkovin.

Po dogovoru vam lahko zelišča pošljem tudi po pošti. Za vse informacije pa sem vam na voljo na: [email protected].

Naredite nekaj zase in svojemu teleso ponudite le najboljše po ugodni ceni.

Sporočam, da sem kupila nekaj mešanic čajev in sem izredno zadovoljna, dober okus, aroma, tudi cena v primerjavi z drugimi ugodna. Dobila številne nasvete in recepte. Če se morda še kdo odloča za nakup čajev in ne ve, koga bi izbral, priporočam tole zelo prijazno gospo.

New Report

Close