Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Vnetje sečil pri 9 mesečnici

Vnetje sečil pri 9 mesečnici

Pozdravljeni,

imam vprašanje glede homeopatskega zdravljenja vnetja sečil pri 9 mesečni punčki. Vnetje se je pojavilo prvič. Sanford test je pokazal bakterijo e. coli 1 mio. Homeopatinja mi je dala globule Aconitum napellus D30 (3 x po 1 kuglico na dan). Nimam veliko izkušenj s homeopatijo in omenjeno homeopatinjo in sem v dvomih ali naj se odločim za AB (Amoksiklav), ki mi ga je dala peidatrinja ali naj vztrajam s homeopatijo. Zanima me predvsem čez koliko časa bi moralo priti do spremembe oz izboljšanja. Globule sem začela dajati v torek popoldan. Urin smo dali v četrtek dopoldan. Danes sta prvi Sanford (pred dajanjem globul) in drugi Sanford (po globulah) nista pokazala izboljšanja. Naj vztrajam še nekaj dni in naredim še en samoplačniški urinski test?

Hvala za odgovor!

Pravilno izbrano homeopatsko zdravilo v akutnih primerih deluje hitreje od antibiotika, res pa je, da je najprej opaziti subjektivno izboljšanje (bolnik se bolje počuti, manj bolečin ima itd), objektivni kazalci izboljšanja sledijo malce kasneje. A vendar, v nekako treh, štirih dneh bi moral biti Sanford negativen. Če ni, potem zdravilo ni pravo. Kaj narediti? Če stanje ni prav resno, lahko poskusite poiskati bolj primerno zdravilo, če je resno, pa dajte antibiotik.
Amoksiklav je morda premočan, sam bi prej razmišljal o samem amoksicilinu ali kakšnem cefalosporinu pri tako majnem otroku. A to pobarajte pediatrinjo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close