Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Vrtičkarstvo, zelišča in urejanje okolice Visok stročji špargljev fižol ali strup

Visok stročji špargljev fižol ali strup

Prosim vas za nasvet. Prvič sem kupila Visok stročji špargljev fižol.

Zanima me, ali je to navaden fižol, ali kaj drugega. Uvoz italija, kupljeno v Sloveniji.

S pripisom na embalaži: hranite izven dosega otrok, ločeno od hrane, krmil in pijače. Med uporabo ne jesti in piti, če pride do zaužitja takoj poiščite ZDRAVNIŠKO POMOČ. Neuporabljeno seme in embalažo odstranite kot nevaren odpadek.

Sem kupila strup?

Verjetno je seme tretirano s kakim insekticidom…

Le kaj nakladaš, to je defenitivno strup. Samo poglej koliko strupa je s temi isekticidi že v naravi, prvi pogazatelji so pogini čebel. Malo se zamisli nad tem in ne mlati prazno slamo.

Kaj sem pa napisala drugega kot to da, je seme tretirano z insekticidom, ki je nedvomno strup za določene organizme, če ne, ga ne bi uporabili za tretiranje semena proti škodljivcem. Če je to za te nakladanje, pa ne vem. Samo seme fižola pa valjda ni strupeno samo po sebi.

katja 35 – vrtičkarka je sigurno kakšna meščanska vrtičkarka, ki verjetno ne ve kako izgleda tretirano seme. Je pa seme tretirano zato, da je razni ptiči, strune itd. ne pojejo in da lahko skali.

Le kaj nakladaš, to je defenitivno strup. Samo poglej koliko strupa je s temi isekticidi že v naravi, prvi pogazatelji so pogini čebel. Malo se zamisli nad tem in ne mlati prazno slamo.[/quote]

Tako lepo ime imaš -vrtnarka, ki pa ti ne pritiče, kajti preveč si nestrpna,preveč nesramna. Mislim, da ti ta forum ravno ne leži. Bodi boljša, boš videla, da se boš bolje počutila. Vedi, da ne vemo vsi vsega. Kar veš ti , morda eni ne vemo. Kar pa eni vemo, pa ti ne veš.
Želim ti lep dan, će imaš pa družino, pa tudi tvoji družini.
pa lp
rozeta

New Report

Close