Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Črevesje in glavobol

Črevesje in glavobol

Spoštovani,

glede na to, da gledate homeopati na naše zdravje in organizem celostno, bi še vas vprašala… Ali je lahko kakšna povezava med prebavo in glavobolom? Uradna medicina namreč to zavrača. Sem pa mlada, načeloma zdrava ženska, normalne postave in življenjskega sloga. Zelo pogosto me pred samim odvajanjem blata nekaj časa boli glava. Ni sicer močan glavobol, bolj v ospredju glave, kot da bi bil tenzijski glavobol. Včasih me začne boleti tudi eno uro preden grem na stranišče, še prej kot sploh čutim, da se kaj pripravlja. Odvajam enkrat dnevno, ni vedno v istem delu dneva. Drugih težav z odvajanjem nimam.

Hvala, lp!

Pozdravljeni,
seveda je lahko povezava. Vse tradicionalne medicine jo poznajo, tudi v homeopatiji se nam ne zdijo tovrstne povezave prav nič čudne. In jih znamo tudi pozdraviti, tako da če je motnja zoprna, vam svetujem pregled pri zdravniku homeopatu.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Pozdravljeni,

žal so ta zdravljenja zelo draga in si jih trenutno ne morem privoščiti. Ali mi lahko poveste, je možno v ozadju tega tudi kakšno resnejše sistemsko obolenje? Hvala vam, upam, da si bom kmalu lahko privoščila nekaj več denarja vložiti vase in v svoje zdravje.

LP

Pozdravljeni,
bom kratek, v ozadju lahko kaj je, najbrž pa ni kaj hujšega. Kaj bolj kompetentnega takole ne moreva stuhtati.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close