Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Nedonošenčki in AD3

Nedonošenčki in AD3

Pozdravljeni

rodila sem dvojčka v 33 tednu. V porodnišnici so nam predpisali Ad3 kaplice, ki pa malčkoma povzročata krče, ali jih je res potrebno dajtai, kot svetujejo pediatri?

Zanima me tudi, kaj lahko naredim, da mala dva čimprej vzpostavita čimboljši imunski sitem? Dojiti jih zaenkrat pe ne morem, ker ste še praslabota, da bi sploh lahko vlekla, tudi po cuclju pojeta s težavo, saj jima prej zmanjka energije. Jima pa poskušam zagotavljati čim več obrokov s čepranjem, samo na žalost ne pokrivam vseh obrokov za oba. Kater mleko je najbolj primerno za njuju?

Spoštovani!

Kapljice AD3 niso potrebne – dovolj bo, če bosta otročka vsakodnevno za krajši čas izpostavljena soncu.
Kar se tiče prehrane, bi bilo idealno, da bi nekaj mleka dobila od kake druge doječe mame. Ker bo to najbrž težko izvedljivo, vam svetujem sveže biološko kozje mleko, ki ga mešajte s svojim. Tako kozje mleko ni vedno dosegljivo, zato je še ena opcija in sicer bio mleko Holle, ki ga dobite v trgovinah z zdravo prehrano.

Želim vam, da bi šle te prve zadrege čim hitreje mimo in da bi užili veliko lepih trenutkov z vašima dojenčkoma!

Vse dobro!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close