Najdi forum

Zelišča – prodam

Pozdravljeni,

ugodno prodam domača zdravilna zelišča. Zdravilna zelišča nabiram v neokrnjeni naravi daleč od prometnih cest. Na voljo je kar nekaj različnih zdravilnih zelišč, zato prosim vse, ki ste zainteresirani, da mi za več informacij pišete na [email protected].

Hvala in lep dan vsem…

prodam plodove koriandra z domačega vrta, zelo ugodno
[email protected]

Na voljo imamo veliko vrst posušenih zelišč za čaje (meta, melisa, kamilica, breza, bezeg, lipa, grenkuljica, žajbelj, materina dušica-timijan, marjetice, kopriva, šentjanževka, baldrijan, artičoka,….)

Št. dovoljenja: 110-88/2014-2

Kontakt: 051 430 057 Marjetka

Spoštovani !

Jaz imam veliko količino posušenih bezgovih cvetov.Nabrani so bili v neokrnjeni naravi, daleč stran od mestnega smoga in cest.
Če bi kdo vedel, kje je mogoče prodati večjo količino nabranih zdravilnih zelišč, bi prosil, da mi to sporoči.
Rad vi vedel, če je kje kakšno podjetje za predelavo zelišč oziroma, če je kje kakšna odkupna postaja, kot je bilo to včasih.

Lep pozdrav !

Pozdravljeni, ali ima kdo kaj sveže, posušene plahtice.

Prosim, če mi pusti naslov, da bi se zglasila pri njem.

Ne telefonske številke ali e- naslova. Bi prosila za naslov, tako, da bi se zglasila na njegovem naslovu, kjer bi to zelišče kupila. Mogoče paket za 20 dekagramov, toliko rabim za enkratno pitje.

Lahko pa tudi več, ker pitje ponovim tako, da en mesec preneham, nato pa spijem ponovno dve skodelici na dan, za kar porabim 20 dag tega zelišča.

Hvala !

Hvala

New Report

Close