Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Astma in druge pljučne bolezni Inovacije na področju zdravstva in medicine

Inovacije na področju zdravstva in medicine

Pozdravljeni,

Sem strojnik in me izredno zanimajo inovacije in iskanje rešitev, še posebej na področju medicine. Vendar, saj veste kaj pravijo. Najbolje poznajo probleme tisti, ki delajo na tem področju ali pa tisti, ki si nekaj želijo oziroma potrebujejo. Zato nagovarjam vse, ki ste zaposleni na tem področju ali pa drugi, ki si želijo, da bi imeli kakšen pripomoček, ki bi jim olajšal vsakdan, da mi pišite.

Iščem namreč ideje kako izboljšati delo zdravnikov in olajšati življenje bolnikom oz bolnim. Mislim, da posedujem dovolj tehničnega znanja in prijateljev iz drugih področij, da bi marsikatero zadevo lahko uspešno izpeljal.

Na kratko povejte, kakšen medicinski pripomoček bi Vi želeli oziroma potrebovali. Sam pa bom presodil, kaj bi v tem stadiju lahko izpeljal.

Vnaprej se vam iskreno zahvaljujem za vsako podano idejo.

Lep pozdrav.

Spoštovani,

hvala za ponujeno pomoč.
Bom razmislil in vam javim. Seveda pa tudi jaz vabim vse bralce tega foruma, da se vključijo v debato.

Lp

prof.dr. Stanislav Šuškovič

prof.dr.Stanislav Šuškovič

Izpostavil bi samo eno dejstvo. Velika večina ljudi misli, da si morajo zamisliti nek pripomoček in me šele na to kontaktirati. Dovolj je, da veste kaj vas moti oziroma kje morajo biti izboljšave. Iskanje rešitve sledi šele takrat, ko definiramo problem. Do izdelave pripomočka pa je malo daljša pot.

Lepo pozdravljeni,
NK

Hvala za ponujeno pmoč.Morda pa se bo pojavila kakšna uporabna ideja.

prof.dr. Stanislav Šuškovič

prof.dr.Stanislav Šuškovič

New Report

Close