Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Policistični jajčniki

Policistični jajčniki

Pozdravljeni,

že nekaj časa se odločam o uporabi homeopatskih zdravil. Imam sindrom policističnih jajčnikov; že nekaj časa se zdravim s kontracepcijskimi tabletami Diane 35, ampak nič kaj ne pomaga. Ko sem imela težavo in napotnico za nujno v bolnišnico, mi je sestra ginekologinje v bolnici svetovala homeopatska zdravila. No povedala mi je tudi, da bi ostala brez službe, če jo kdo sliši, ampak je njena hči imela enake probleme, od ginekologa do endokrinologa in nič ni pomagalo. Odločila se je za to zdravljenje in ni sledu o policističnih jajčnikih. Sama sene želim zdravit s kontracepcijskimi tabletkami ( imam jih zgolj zaradi tega, da dobim menstruacijo, kajti če jih ne jem je nimam, tudi po 2 leti je nisem imela). Kako dolgo bi bilo potrebno zdravljenje ( v povprečju) ? Koliko je približno cena? Kakšni menite, da so lahko rezultati?

Najlepša hvala za odgovor!

Lp

Pozdravljeni,
o PCOS smo že pisali na homeopatskih straneh, gotovo lahko najdete kakšen odgovor tudi zase. Na kratko, motnja je načeloma ozdravljiva s pomočjo homeopatije, vedno pa prevaga individualna globina patologije, pravilnost predpisa in odgovor telesa na zdravilo, kar je spet precej individualno. Glede trajanja zdravljenja računajte na leto do dve, finančno pa vas to pride povprečno evro na dan.
Zanimivo, da nekdo v Sloveniji lahko za širjenje homeopatskega “krivoverstva” izgubi službo, medtem, ko v raznih banana državah, kot so Avstrija, Francija, Švica in Nemčija, zdravniki sami pošiljajo paciente k homeopatom… Čarobni čas homeopatskih katakomb. Meni se zdi pravzaprav vznemirljiv tale čas…

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Živjo !

Sprejeta sem bila v hospitalizacijo zaradi velikih bolečin, omedlevic in bruhanja. Bila sem noseča in splavila čez noč zaradi cist na obeh jajčnikih. Moja diagnoza je da imam policistične jajčnike, ponovna zanositev je zelo težka možnost. Sedaj se po odpustu moram naročiti v ambulanto za neplodne zaradi nadalnjih terapij.. Mene samo zanima kakšne so možnosti za ponovno zanositev sai sem bla seznanjena s tem da bom mogla prejemat neko terapijo v treh ciklih. Če ma kdo kak nasvet nai mi odpiše sai me je ful strah. Že pri tej zanositvi sem se trudila 1 leto da sploh zanosim in na pregledu so mi ugotovili da je to nevarno zame sai imam ful velike bolečine, krvavim tudi po celi mesec, posledica tega je da sem tudi zelo slabokrvna. hvala za kakršenkoli odgovor…
Lep pozdrav

Pozdravljeni,
sam bo kratek in jedrnat, priporočam obisk zdravnika homeopata, marsikaj se da rešiti s homeopatijo. Morda pa nam bo tudi kakšen laik zaupal svojo izkušnjo uspešnega ozdravljenja.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close