Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Kaj storiti?

Kaj storiti?

Spoštovani!

Na vas se obračam zaradi zdravstvenih težav, ki me pestijo že nekaj časa. Že 5 mesecev namreč nenehno močno kašljam. Bila sem že 2x na slikanju pljuč, alergološkem testiranju, opravila sem melanholinske teste in vsi izvidi so bp. Zdravnik mi je pred dvema mesecema predpisal tablete Nillar 40 mg, ker meni, da je kašelj povezan z želodčno kislino. Po dveh mesecih jemanja teh tablet stanje ni nič boljše, kvečjemu le slabše. Sedaj kašljam tudi ponoči in zaradi tega slabo spim. Začelo me je boleti pod desnim in levim rebrnim lokom in v pljučih (menim, da je to zaradi kašlja), sem brez energije in utrujena. Zdravnik ne ve zakaj kašljam in mi ne zna pomagati. Zaradi vsega tega sem že obupana in ne vem kaj naj storim.

Prosim vas za odgovor in nasvet ali bi mi pomagalo homeopatsko zdravljenje, saj je moje življenje zaradi teh težav zelo oteženo.

Hvala in lep pozdrav!

Laurina

Pozdravljeni,
tokrat bom kratek. Menim, da je homeopata zelo smiselno obiskati zaradi takšnih težav, ker lahko homeopatija zadevo popolnoma pozdravi, v kolikor ni v ozadju kakšna zahrbtna globlja bolezenska motnja. Takole čez palec bi torej priporočil dobrega pulmologa, morda še CT prsnega koša in/ali ev. bronhoskopijo in seveda dobrega zdravnika homeopata.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close