Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Nasvet tedna: Zajamčeni paket

Nasvet tedna: Zajamčeni paket

Vsak dan poslušamo priporočila, da je potrebno za našo prihodnost varčevati. Obenem pa se sprašujemo, kako to storiti varno, da ne bo na koncu privarčevanih sredstev manj, kot smo jih vplačali.

Izberite si varnost in jamstvo!

To omogoča Zajamčeni paket, ki ga lahko izberete v okviru Fondpolice in se izognete nihanjem na kapitalskih trgih, obenem pa si zagotovite stabilno rast sredstev in miren spanec. Zajamčeni paket lahko na Fondpolici izberete samostojno ali v kombinaciji s katerokoli naložbo iz ponudbe zavarovalnice KD Življenje. Primeren je tudi za vse tiste, ki Fondpolico že imate in ne želite več sprejemati tveganj na kapitalskih trgih, zato lahko obstoječo naložbo preusmerite v Zajamčeni paket, ki vam zagotavlja:

• varnost – zagotovljen donos v višini najmanj 2,75 % letno,
• jamstvo – za zagotovljen donos jamči zavarovalnica KD Življenje,
• donosnost – v kolikor je doseženi donos višji od zajamčenega, je Fondpolica z Zajamčenim paketom udeležena tudi v pripisu letnega presežka,
• stabilnost – zagotovljena rast vaših sredstev ne glede na razmere na kapitalskih trgih,
• prilagodljivost – naložbeno politiko v okviru Fondpolice lahko po enem letu trajanja zavarovanja enkrat na leto brezplačno spremenite.

Za dodatne informacije pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 30 30.

Mateja Ažman
KD Življenje d. d.

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

New Report

Close