Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Nasvet tedna: Slovenec prej sklene kasko za avto kot za lastno življenje!

Nasvet tedna: Slovenec prej sklene kasko za avto kot za lastno življenje!

Večina prebivalcev Slovenije se odloči za kasko zavarovanje svojega avtomobila, na celovito zaščito življenja pa pogosto pozabi.

Sklenitev življenjskega zavarovanja Življenjski kasko priporočamo vsem, ki v družino prinašate nepogrešljiv dohodek in želite svoje najbližje zaščititi v primeru najhujšega. Če bi prišlo do takšne situacije, bodo vaši družini zagotovljena finančna sredstva, ki ji bodo pomagala omiliti posledice.

Življenjski kasko priporočamo tudi vsem, ki imate prihodke obremenjene s posojili, saj omogoča tudi sklenitev življenjskega zavarovanja, s katerim poskrbite za zavarovanje najetega posojila. V tem primeru je zavarovalna vsota vezana na višino kreditne obveznosti in se v času odplačevanja kredita znižuje.

Življenjski kasko je trenutno najbolj ugodno življenjsko zavarovanje v Sloveniji, saj lahko že od 3,75 EUR na mesec (v primeru letne dinamike plačila premije) zagotovite svojim najbližjim brezskrbno prihodnost. Življenjski kasko nudi visoko finančno in socialno varnost za vašo družino z izplačilom celotne zajamčene zavarovalne vsote za primer smrti zavarovane osebe že od prvega dne trajanja zavarovanja dalje.

Več o Življenjskem kasku si preberite tukaj.

Prijeten vikend,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

Morda bi se bilo potrebno vprašati zakaj je to tako.

Od leta 1992, ko so se v Sloveniji začela množično tržiti prva KLASIČNA zavarovanja in vse do pojava zavarovanja za primer smrti, lahko ga imenujete življenjski kasko ali riziko zavarovanje so Slovenci delali zavarovanja, zaradi varčevanj. Vsaj večina. Ker so sledila velika razočaranja po preteku nekaj let bo zagotovo preteklo kar nekaj obdobja, da bodo ljudje svoje mnenje spremenili in se ne počutili zavedene.

Živjo

Se pridružujem mnenju, da so dobila življenjska zavarovanja prizvok varčevanj (na Slovenskem trgu) in ne zavarovanj, kar v osnovi so.
Žal je tako, za kar pa so krive tudi zavarovalnice same, saj so množično oglaševale in podpirale bolj razvoj in prodajo naložbenih in klasičnih mežanih življenjskih zavarovanj.

lp
Zastopnik

Hi, js sem si naredil riziko zavarovanje. Na netu je ena spletna stran, kjer lahko narediš primerjavo in zavarovanje tudi skleneš. Mel sn poln k***** varčevanj. Ker sn postal foter sn se zdaj samo zavaroval za nizko premijo. Zdaj vsaj vem kaj plačujem.

P.S.: ne nasedajte nadležnim in lažnivim zastopnikom, vsi ti hočejo pomagat, skrbi jih pa samo za lastni žep

lp

Pozdavljen Marjan 1983

Prosim ne žalite in mečite vse v en koš. Niso vsi zastopniki slabi zastopniki.
Pa tudi vsa varčevanja niso slaba varčevanja kot niso vsa zavarovanja pa kar dobra zavarovanja.

Lep dan vam želim
Zastopnik

New Report

Close