Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Nasvet tedna: Tudi v času dopustov, skrbite za varnost!

Nasvet tedna: Tudi v času dopustov, skrbite za varnost!

Svetujemo vam, da ne pozabite na:

1. Zdravstveno zavarovaje v tujini z asistenco CORIS
2. Zaščito vašega življenja z življenjskim zavarovanjem Življenjski kasko
3. Dodatno nezgodno zavarovanje vas in vaših otrok

Zdravstveno zavarovanje z asistenco potrebujete vsi, ki se odpravljate na počitnice v tujino, saj tako zavarovanje krije vse stroške zdravljenja, ki nastanejo kot posledica bolezni ali nezgode. Zavarovanje velja v vseh državah sveta. Medicinska asistenca se izvaja 24 ur dnevno, vse dni v letu in v slovenskem jeziku.Brez takšnega zavarovanja si ne dovolite odhoda v tujino, saj se lahko z minimalnim plačilom za zavarovanje izognete visokim stroškom nujne medicinske pomoči v tujini.

Ste se kdaj vprašali, če ste življenjsko zavarovani za dovolj visoko zavarovalno vsoto. Čas dopustov je tisti, ko se lahko posvetimo sebi, družini in dejavnostim, ki jih drugače med letom zanemarjamo. Takrat imamo res čas in prav je, da si ga vzamemo tudi za pregled obstoječih zavarovalnih polic in preverimo, če naša življenjska zavarovanja zadovoljivo ščitijo našo družino. S sklenitvijo Življenjskega kaska boste poskrbeli za finančno varnost vaših najdražjih, pri tem pa vaš družinski proračun ne bo trpel.

Čas poletnih počitnic je tisti, ko niso razigrani samo naši otroci, ampak marsikatero neumnost napravimo tudi odrasli. Statistika kaže, da je v tem času nezgod več, zato je prav, da poskrbite za primerno nezgodno zavarovanje zase in za vaše najmlajše, saj otrokom nudimo največ, če jim omogočimo varno prihodnost.

Prijeten počitek želim,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

New Report

Close