Najdi forum

hude bolečine

Pozdravljeni,

moje težave so sledeče: pred nekaj meseci sem začutila močno bolečino v levem predelu križa (ledveni predel), čez dan so bolečine izginile ponoći pa so bolečine postale neznosne tako,da sem čutila bolečino ob vsakem vdihu, in zjutraj sem se komaj vstala iz postelje. Bolečine so se raztegale vse okrog do trebuha oziroma jajčnikov ( ne morem točno opredeliti) In opazila sem tudi pri telovadbi, da ko dvignem levo roko in se nagnem na desno, da se ne morem v celoti prepognit v desno, ker me nekako zategne.
Šla sem k zdravniku in razen slabokorvnosti so bili izvidi vredu, zato mi je zdravnica predlagala slikanje hrbtenice, vendar ker sem v postopku za umetno opoloditev, zaenkrat ne morem opraviti slikanje hrbtenice zaradi sevanja.

Nato je bolečina za nekaj časa izginila in zdaj se je ponovno vrnila. Delam vaje za hrbtenico in se mažem z nodolom, da malce omilim vse.

Prosila bi, če mi svetujete kako se boriti proti bolečini in kaj bi to lahko bilo.

Hvala,

lp deja

Spoštovani!

Po opisu vaših težav gre najverjetneje za akutni lumbago , najverjetneje gre za problem obhrbteničnih mišic; ne morem pa izključiti težavo s samo hrbtenico. Iz vašega sporočila ni razvidno ali vas je zdravnica klinično pregledala in če je, kaj je ugotovila. Tako, da bi svetoval pregled pri ortopedu, ki vam bo najboljše svetoval glede nadaljnjih ukrepov.
Lp, dr.Sinožić

New Report

Close