Najdi forum

Nezgodno zavarovanje

Imate pri vas tudi nezgodno zavarovanje za otroke? Da zavarovanje ne velja samo v šolskem letu ampak tudi med počitnicami. Morda imate kakšno posebno akcijo za počitniško zavarovanje, saj veste otroci so med počitnicami zelo igrivi, hodijo na veliko aktivnosti in hitro se jim kaj pripeti. Zato se zanimam za tovrstno zavarovanje. Najlepša hvala za odgovor. Petra

Pozdravljeni,

pri nas lahko ob življenjskem zavarovanju z obročnim plačilom premije sklenete dodatno nezgodno zavarovanje otroka do dopolnjenega 19. leta starosti, le za 1 EUR premije za prvo zavarovalno leto.

Takšno dodatno nezgodno zavarovanj otroka se lahko sklene le skupaj z življenjskim zavarovanjem. V tem primeru ste vi zavarovana oseba in s tem poskrbite za socialno varnost vaših otrok, saj v primeru najhujšega dobijo izplačano zajamčeno zavarovalno vsoto.

Samostojnega dodatnega nezgodnega zavarovanja za otroke nimamo. V vašem primeru bi vas napotili na zavarovalnico Adriatic Slovenica, kjer bodo našli primerno ponudbo za vašega otroka. Njihova brezplačna številka 080 11 10. Navadno zavarovalnice dodatno nezgodno zavarovanje otroka sklepajo za dobo enega leta. Premije se gibljejo od 14 do 36 EUR za celo leto.

Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

Pozdravljeni

Če imate sklenjeno šolsko nezgodno zavarovanje imate kritja tudi čez poletne počitnice, torej do 31.8.2012 oz pri študentih do 30.9.2012.

Lep pozdrav
Zastopnik

New Report

Close