Najdi forum

nezgoda pri znancu

Spoštovani.

Pri znancu sem padel in si poškodoval ramo. Ker ima zavarovano stanovanje za poškodbe tretje osebe mi pripada odškodnina in me zanima za kaj vse jo lahko zahtevam (brazgotina, izpad dohodka, bolečine, strah…)? Prav tako me zanima, če moram pri zahtevah zraven napisati višino odškodnine, ki jo želim za določeno zahtevo?

Za odgovor se Vam že v naprej zahvaljujem.

LP …amar

Svetujem Vam, da čimprej obiščete odvetnika in z njim urejate zadevo v nadaljnje.
Govorim iz izkušenj, ker se je veliko primerov, ko se ljudje niso obrnili na strokovnjaka končalo z zavrnitvijo odškodnine.

Lp

Pozdravljeni,
v vašem primeru ne gre za življenjsko zavarovanje. Gre za zavarovanje premoženja in premoženjskih interesov etažnih lastnikov. Zavarovalna vsota (znesek, ki ga zavarovalnica izplača) je odvisna od višine izbranega kritja. Navadno imajo zavarovalnice brezplačne telefonske številke. Predlagamo vam, da se obrnete na omenjeno zavarovalnico in jih povprašate o dokazilih, ki jih morate vi oz vaš prijatelj predložiti.
Lp,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica


Živjo
Predlagam, da se najprej obrnete na zavarovalnico pri kateri ima znanec zavarovano stanovanje in se pozanimate kaj natančno ima zavarovano, za kakšne zavarovalne vsote in kako posredovati v nastali situaciji.
Če z odgovorom zavarovalnice ne boste zadovoljni, se obrnite na odvetnika ali katero od družb, ki se ukvarjajo z odškodninami.

Lep pozdrav
Zastopnik

PS: upam, da je rama sanirana oz okrevanje poteka brez zapletov

New Report

Close