Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Slabe celice

Slabe celice

Pozdravljeni

zanima me, če bi mi lahko pomagali pri mojih teževah z neplodnostjo. Ker je partner prebolel mums nima svojih semenčič, zato sva v IVF postopkih z darovano moško celico.

V tujini sva bila že dvakrat na IVF in dvakrat na insemenaciji, brez zanositve. V vseh postopih tudi nisemo pridobili več kot 10 celic, od katerih sta se oplodili dve enkrat pa le ena. V postopku ko smo pridelali dva zarodka, smo enega vstavili, enega so pustili razvijati naprej, da bi ga zamrznili, pa se je 3 dan nehal razvijati.

Kot kaže imava poleg moževe neplodnosti težavo tudi z mojo neplodnostjo in zato me zanima, če lahko vi kaj naredite glede slabih celic. Saj so postopki v tujini precej velik zalogaj in nebi rada hodila na slepo iz postopka v postopek.

Spoštovani,

Homeopatija dviga splošno raven zdravja in energije in tako kot “stranski učinek” pozdravi marsikatero bolezen, ki jo sicer lahko pozdravi tudi šolska medicina, ali take vrste, ki je šolska medicina ne zna pozdraviti, ali take vrste, ki ji alopatija niti ne zna dati imena. Med te bolezni, dostopne homeopatskemu zdravljenju, sodijo tudi nepravilnosti v delovanju jajčnikov in ostale motnje na področju ženskih spolnih hormonov.

Upam si trditi, da zagotovo obstaja neka verjetnost, da se pridobi “boljše” jajčne celice po homeopatskem zdravljenju. Kolikšna pa je ta verjetnost, ne moremo reči. Nekaj boljšo oceno lahko pove homeopat po opravljenem prvem pregledu, a še vedno bo tudi to samo ocena.

Podajanje v zdravljenje s pomočjo homeopatije nikoli ni gotovost, je vedno tudi potovanje k sebi in k svojemu telesu. Že to je veliko vredno. Razmislite in začutite v miru srca, kam vas pelje pot in potem se odločite in pogumno sledite občutku. Jaz vam homeopatijo tudi v vašem primeru toplo priporočam.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close