Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina naš oče

naš oče

Spoštovani g.dr.!

Moje ime je Tanja in prihajam iz Ljubljane.Razlog mojega javljanja je naš ata.
Letos bo dopolnil 60 let, in se zelo bojim zanj.Vsa leta odkar ga poznam ni bil tak , kot sedaj.Kar naenkrtat je zbolel.Od tega je že 2 meseca in še vedno ne vedo, kaj je z njim.Začelo se je z prehladom, ki je prešel v gripo in od takrta je nenehno bolan.
Njegovo počutje je zelo slabo, zgubil je 10 kg, ni sposoben vec biti sam.Tako nekak Vam bom opisala njegovo stane:
Na vsako uro v toku dneva ima nekaksne napade.Pojavi se vročina, bolijo ga roke , ramenski del, tako da ga zacnemo masirati in mu je lažje.Njegovemu zdravniku dr.VIDMARJU vec ne zaupam, toliko casa že visi pri njemu in mu ne morejo pomagati.
Oče je ze nekaj let bolnik na prostati.Zdravil se je pri dr.STANOVNIKU, predpisal mu je zdravila in kontrolo pri njem.Vendar vzrok njegovega pocutja naj nebi bila prostata.To je nekako stimulirano.Pregledali so mu srce, ni ravno najbolje, pac letom primerno, predpisali so mu zdravilo 2x dnevno 1/4 tabletke.To uziva dva dni , vendar tudi to mu ne pomaga.Osebno sem zelo potrta, jokam vsak dan in vse mi hodi narobe.Bojim se za svojega očeta in,če se njemu kaj zgodi ne vem, če bi prebolela.
Obrnila sem se ze na vse možne pomoči, celo na ruske zdravnike ampak mojemu očetu je vsak dan slabše.
Ima neznosne bolečine in ker poznam mojega očeta, kot močnega moža, ki ne pozna bolečin.Rada bi mu pomagala, pa nevem kako, zato sem s e obrnila na Vas.
PROSIM VAS ZA NASVET , ČEMU BI BILI SIMPTOMI PODOBNI.
KRI IN URIN STA NORMALNA.Sprašujem se , ali je lahko ščitnica ali kaj drugega.Naslednji teden ga bom poslala na pregled glave in pljuč in bomo videli še za to.Njegov zdravnik ga pošilja samo tam, za kar sami rečemo, stroke ne poznma in ne vem kam naj ga še napotim.Bojim se da ni kakšen skriti rak, ne vem kako naj to preverim, ali mogoče kaj nevarnega.Prosim Vas za POMOČ!
Hvaležna Vam bom celo življenje.Vem,da nisem edina, ki ima rada svojega očeta, samo zanj bom naredila Vse.
Moram pa še povedati, da je oče bil po poklicu voznik(šofer), velikokrat je stokal za križ, saj sem kot, otrok jaz bila njegova maserka.Rada bi še dodala, da mu masaza v predelu tilnika in ramenskega dela zelo pomaga, ter če mu masiram hrbet v rebernem delu, nato predel stegen, meč in stopal.
VEM, DA S EM VAM VELIKO PREBRALA IN VAS PROSIM, DA ME NE ZAVRŽETE IN MI ODGOVORITE ALI PA, DA ČE IMATE ČAS NAS POKLIČETE IN MORDA NAM LAHKO VI POMAGATE, ČE BI GOVORILI Z NAŠI OČETOM.

Prosim, da mi pomagate,

Tanja.

Lahko me pokličete, če vam Je težko odgovarjati na dolgo pismo.
Moj telefon je 040/888-444 ali telefon mojega brata
041/620-001.

Prejmite lep pozdrav od

Tanje.

Spoštovani!

Prav neverjetno se sliši, da je oče v 2 mesecih shujšal za 2 kg. To nas sili, da moramo ugotoviti vzrok. Po vsem opisanem tudi sam ne vem dosti več, kot ostali, s katerimi ste prišli v stik. Če bom le utegnil, vas pokličem, vi pa mi tudi sporočite, če imate še kakšne dodatne podatke.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close