Najdi forum

Test hormonov

Pozdravljeni!

Zanima me, kakšne hormonske krvne teste bi bilo pametno opraviti (tudi kje); odkar sem zbolel za infekcijsko mononukleozo, kakšne dve leti nazaj, sem vedno utrujen, čuden občutek v glavi, take zmedenosti kot bi bil večinoma pijan, nezbran, popolnoma brez energije, za vsako stvar se dobesedno matram, potreba po spolnosti je majhna, erekcije niso več tako močne, zjutraj jih sploh ni več, tukaj mislim, da je problem z libidom, ker ga skoraj ni.

Je vredno testirati še kaj drugega kot testosteron?, star sem 25 let.

Zelo težko je kar takole na splošno kaj reči, še posebej ker je opis težav zelo splošno opisan in so vse lahko tudi posledica infekcije.

Priporočam teste na strani dr. Hertogha, ki pomagajo tudi pri tem, da se človek spomni navesti vse težave in da se lažje odloči, kaj je bolj pomembno: http://www.hertoghe.eu/patients/index.php?option=com_content&view=article&id=130&Itemid=97&lang=en. Očitno zdravnik, ki je zelo uspešen pri zdravljenju zelo težkih primerov, svojo stran še naprej gradi, od zadnjega mojega obiska je precej novosti, tako da se jo splača pogledati večkrat. Pri nas pa se lahko v knjižnici sposodi tudi njegovo knjigo z naslovom The Hormone Solution: http://www.cobiss.si/scripts/cobiss?command=SEARCH&base=COBIB&select=ID=14239285. Če niste včlanjeni v Osrednjo knjižnico Celje, kjer je na voljo edini izvod, si jo lahko izposodite v vaši knjižnici preko medknjižnične izposoje.

O tem, kam na teste, smo pisali tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?105,7253048.

Lep pozdrav,

Alenka

Za nasvet lahko povprašate tudi na forumu Hormonske motnje: ali na forumu Bioidentični hormoni:

Težave so lahko tudi posledica kronične okužbe (EBV) (spec. infektolog) in/ali depresije ( ).

LP!

New Report

Close