Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija gerb

gerb

Pozdravljeni,
prebrala sem, da se da GERB s homeopatijo pozdraviti, pa me zanima, ali je to res, saj zdravniki
pravijo, da je to stalno in da se ne da pozdraviti. Imam 40 let, ugotovljen je blagi refluks z blago hiatalno kilo. Tablete prtoti kislini jemljem že par let, saj mi pravijo , da jih bom več ali manj morala jesti celo življenje. Brez tablet si ne upam biti, saj mi kljub rednem jemanju več ali manj še vedno dela kislina /GERB/ ogromne probleme ,ki se kažejo različno, kot cmok, tiščanje , cmok v grlu, težek trebuh, bolečine v rebuhu, včasih driska….. Preiskav sem dala več skozi, nič kaj dodatnega ne pokaže.
Malo me je groza vseh teh zdravil, rada bi se poslužila še alternative, pa me zanima, ali je res mogoče, da se kolikor toliko to da ozdraviti? Kako? kaj mi svetujete? Ali se da priti tudi do vas, oz. kje se lahko naročim, če?
Za vaš odgovor se vam zahvaljujem!

Spoštovani,
Res je, GERB se da s homeopatijo popolnoma pozdraviti. Sam imam kar precej pacientov s tovrstnimi težavami in se kar pohvalijo z rezultati homeopatskega zdravljenja.
Zdravniki šolske medicine za marsikaj pravijo, da ni ozdravljivo. Pravzaprav za vse kronične bolezni pravijo, da so neozdravljive. Drži, da se tovrstne bolezni s šolsko medicino ne da pozdraviti, s homeopatijo pa se marsikatere od njih dajo popolnoma pozdraviti. GERB je ena izmed njih.
Homeopatijo za tovrstne težave torej toplo priporočam, seveda lahko pridete na zdravljenje tudi k meni. Kako se to naredi, si najbolje preberete na moji spletni strani:
Center za celostno zdravljenje

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close