Najdi forum

MOŽNOST ZASLUŽKA

Pozdravljene,

sem osebna svetovalka za prehrano in dobro počutje in bi rada dala možnost trem mamicam, da se malo finančno opomorejo. Delale bi v začetku z mano in kasneje samostojno kot osebne svetovalke. Ni pomembno iz kje prihajajo, imamo po celotni Sloveniji svoje prostore. Referenca je veselje do dela z ljudmi, delavnost, poštenost, čas.
Interesentke se mi javite na naslov [email protected], pustite svoj kontakt in vas pokličemo v najkrajšem možnem času.

Lp, Urška.

Herbalife?

Odgovor je da. Gre za herbalife. Že nekaj časa sprašujem in pozivam HL distributerje, da javno napišejo in razložijo kakšne so možnosti zaslužka. Upam da si bo v tej temi kdo opogumil podat vse informacije.

Zakaj nekateri distributerji prehranskih dodatkov svetujejo nadomeščanje zajtrka in večerje z napitkom?

Preprosto zato, ker na tak način povečajo svojo prodajo. Posebej poudarjam, da vam za uspešno izgubo kilogramov v nobenem primeru ni treba nadomeščati obrokov, kvečjemu zaradi že opisane situacije, ko primernega obroka nimate možnosti zaužiti in bi tako stradali. Vsak načrt prehrane, kjer vam že vnaprej sugerirajo, da morate dva dnevna obroka zamenjati z napitkom, je zasnovan izključno v korist prodajalca takih napitkov, nikakor pa ne vam v prid. Vzemimo kot primer napitek, ki vsebuje približno 220 kalorij, 18 gramov beljakovin, 22 g ogljikovih hidratov in 7 gramov maščob ter ga primerjajmo z obrokom iz skute in ovsenih kosmičev z enako količino kalorij in hranil. Se sprašujete, zakaj bi z nadomestkom obroka hujšali hitreje kot z uživanjem običajnih obrokov? Odgovor je enostaven – »hujšala« bo zgolj vaša denarnica. Zato ne nasedajte t. i. osebnim prehranskim svetovalcem, ker z nesramno dragimi napitki in komercialno zasnovanimi jedilniki le grabijo vaš denar.

Herbalife sploh ni napačen proizvod, pač beljakovinsko-ogl. hidrati napitek cca 70%-30% a je izredno drag! Če bi ljudje samo malo pogledali po trgovinah s športno prehrano bi hitro ugotovili da povsem primerljivi proizvodi v redni prodaji stanejo tudi 3x ali 4x manj kot herbalife. Torej namesto 900g škatle herbalife-a lahko dobiš celo kanto konkurenčnega izdelka, ….po možnosti se dela celo v isti tovarni, samo druga nalepka je gor 🙂

lp jj

New Report

Close