Najdi forum

Predavanje

Obvestilo za tiste, ki nas sprašujete o predavanju o bioidentičnih hormonih:

Predavanje z naslovom: Zdravljenje z bioidentičnimi hormoni, v izvedbi Sanje Toljan, dr. med., vodje klinike Orlando iz Zagreba, bo v soboto, 22. oktobra 2011, ob 17:00, v prostorih nove športne dvorane Gimnazije Brežice. Predavanje bo brezplačno in bo potekalo v okviru Obrtno-podjetniškega in kmetijskega sejma Brežice, ki ga organizira Občina Brežice.
Več:

Priporočeno v branje:

Zanimivo:

Glede na to, da se ves čas pojavljajo vprašanja o meritvah hormonov in sem kar nekaj meritev tudi pri nas že sama plačala, naj vas opozorim, da si je možno plačati meritve tudi na Polikliniki v Ljubljani.

V 1. nadstropju greste kar v sprejemno pisarno, gre za laboratorij: http://www.kikkb.si/. Uporabite lahko iskalnik laboratorija na strani: http://www.kikkb.si/search.htm. Včasih je koristno, če imate s seboj izpisan kar zapis s strani laboratorija, kot je npr. tale za DHEA-S: http://www.kclj.si/kikkb/preiskave/tabele_d/dehidroepiandrosteron_sulfat.htm. Kar ne najdete pri njih, poiščite na straneh nuklearne medicine: http://www.kclj.si/nuklearna/Radiofarmacija/kemija_seznam_preiskav.htm. Za te analize je treba na odvzem krvi v klet, sprejemna pisarna je ista kot za Oddelek za bolezni ščitnice, žal pa začnejo delati šele po osmi uri. Včasih je bil odvzem krvi pri njih cenejši kot v 1. nadstropju in je bilo bolje kakšno epruvetko po stopnicah od tam odnesti k sosedom.

Rezultate pošljejo skupaj z referenčnimi vrednostmi, če jih kakšen laboratorij ne, jih imate vso pravico zanje naknadno povprašati.

Lep pozdrav,

Alenka

Hormone si lahko s krvno preiskavo daste pregledati v Ljubljani v laboratoriju Adria Lab. Pregled vseh 11 hormonov stane 100 eur. Izvidi so gotovi isti dan, lahko tudi pošljejo po pošti.

Nov forum o bioidentičnih hormonih na med.over.net:

Za tiste, ki bi vas zanimalo:
(posredovala Nataša).

New Report

Close