Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Duševno zdravje ogabne sanje, ve kdo njihov pomen??

ogabne sanje, ve kdo njihov pomen??

V življenju takšnih sanj pa še ne…verjetno bi bilo ugotavljanje pomena tovrstnih sanj pravi fenomen in po mojem mnenju za marsikoga izziv. Nikoli nisem pomislila na uporabo kakih forumov, a tokrat mi gospod spletni iskalnik ne ponudi nobenega odgovora. Sanjala sem namreč, da imam celotno telo prekrito z rdečimi aknami ( jih v življenju nisem nikoli imela), ki so rasle in ko sem poskusila stisniti, ni bilo videti drugega kot pa črno pikico. Počasi so se te akne začele sušiti in in vsake posebej je postopoma začela ven riniti neka mala, ogabna vodna žival, podobna paglavcu. V nekaj sekundah je ta zrasla v žival, podobni nekakšnemu netopirju. Fuuuuj, pa da se nisem in nisem mogla zbuditi. Če sem bila na suhem, so se mi potem prilimale na kožo, pri zadnji pa sem ugotovila, da če gre v vodo, tam tudi ostane – in se zbudila. Freaky! Kdorkoli že sanjal kaj podobnega?? Niti približno se mi ne dozdeva, kaj se dogaja v moji podzavesti :/

Pozdravljena,

Koža je simbol tega, kako doživljamo sebe v odnosu do zunanjega sveta. Sanjati akne je lahko odsev tega, da se počutiš zavrnjeno, odsev obtoževanja in nezadovoljstva glede lastnega videza.

Akne so lahko posledica tega, da se ne sprejemaš takšne, kot si. Zato vse te samoobtožujoče misli lezejo iz tebe..Vse te umazane misli, ki so naperjene proti tebi, so v sanjah simbolizirale vse tisto, kar je prišlo iz tvojega telesa.

Koliko je na tem resnice, boš pa sama najbolje vedela.

Robi.

New Report

Close