Najdi forum

SPOLNA ZLORABA????

Pozdrav,

prosim za pomoč, ker sploh ne vem več kaj naj naredim. Imam 4 in pol leta starega sina z bivšim partnerjem, s katerim nisva skupaj že od sinovega rojstva. Stike na sodišču imave urejene.
Pred pol leta mi je sinko veselo razlagal, kako ga očka boža po lulčku in da mu to paše. Takoj sem poklicala očeta in ga o tem vprašala. On je čisto znorel, kaj se grem………. dva dni nazaj je pa sinko na vsak način hotel, da ga božam, kot ga oči, po lulčku. To se otroku ni zdelo nič nenavadno???? Ko sem ga vprašala, kako to dela oči, se je hitro slekel in se začel božati.
Prosim za pomoč in nasvet, kam se naj obrnem, kako naj se lotim zadeve, ker me resnično skrbi.
Skrbi me ker sem ga opozorila in se kljub temu ne more temu opreti. Če bi mu ponovno rekla, ne bi s tem ničesar rešila kot prvič.

Hvala za odgovor.

Pozdravljena!

Če si bivšega partnerja obvestila o vsem tem in se kljub vsemu spreneveda, je potrebno ukrepati naprej. Tukaj prilagam link o društvu Beli obroč http://www.google.si/url?sa=t&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.beliobroc.si%2F&rct=j&q=beli%20obro%C4%8D&ei=443fTdzLCobvsgbfxrS9BQ&usg=AFQjCNFrghzayaxGKOvWrVL_ygGuoo6xlg&sig2=tTFh6jYg4wl_wRQktPW59g&cad=rja, katerega predsednica je ga. Vlasta Nussdorfer. Sem govorila z njo nekajkrat po telefonu, se zelo zavzame za primer.

Ali pa društva http://www.google.si/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBUQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.spolna-zloraba.si%2F&rct=j&q=dru%C5%A1tva%20proti%20spolni%20zlorabi&ei=AI_fTY-gIMXKswa0quzDBQ&usg=AFQjCNGItiu5ZfIb8gmrcfhh3PQ645fNFg&sig2=QoZpJDhLgbmUK-RKdqkwiQ&cad=rja, ali
http://www.google.si/url?sa=t&source=web&cd=3&ved=0CDwQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.zavod-emma.si%2F&rct=j&q=emma&ei=PI_fTa-JE8bLswal0qDjBQ&usg=AFQjCNHm_mU-ji9McCKkIARfNHAUh5SXMg&sig2=So27lWdtPyoZEk1XyZo3cg&cad=rja.

Malo preberi na netu, pa katero društvo ti bo ” bolj sedlo ” ali pa bo ” boljši občutek ” pokliči ali jim piši. Vsi so pa strokovni in lahko podajo boljše strokovne informacije in tudi obcije v danem primeru.

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Mogoče bi bilo dobro takšno interakcijo med tabo in sinom snemat, kjer ga vprašaš, kako se ati igra z njim in da naj ti pokaže… nato pa greš s tem na policijo. Ali pa povabiš na dom socialno delavko ipd. in naj sin to pokaže njej (če ga ni oče medtem že nahujskal, da mora biti tiho)…tako da imaš pričo oz. dokaze za ovadbo.

Če se zdaj božata, kaj pa bosta delala čez nekaj časa?! Otroka zaščitit je absolutna prioriteta. Upam pa, da ste v tem času zadevo že rešili tako, da je otrok na varnem pred početjem očeta. Če nič drugega, osebno v takšnem primeru ne bi dovolila, da sta oče in sin še naprej skupaj sama.

New Report

Close