Najdi forum

Prosim za pomoč,kaj naj storim!

Ker pišem prvič in, ker sem prvič zaskrbljena zaradi partnerja mi prosim pomagajte z nasveti.
Skupaj sma 12 let do mene je prijazn mi finančno pomaga….v glavnem vse je ok.Skupaj imamam sina.
Problem je nastal tukaj. Pred kratkim se je začel dobivat z neko žensko.Šel je z njo na pijačo ( upam ,da je ostalo le pri pijači…).Za to mi ni povedal,rekel je,da gre s kolegom na neko praznovanje.Izvedela sem,ker sem brskala po njegovih emailih( vem ni lepo ampak….) kasneje sem se povezala še s to žensko s katero je bil na pijači.Tudi ona je potrdila, da sta bila skupaj.
En čas je bil s tem mir,sedaj pa slutim ,da je spet z njo.Meni reče,da gre en krat z njo ta drugič,da gre s teto nekam.
Ne vrjamem mu, ampak ne vem kako naj izvem resnico.? Da bi se z njim pomenla ne bo nič iz tega, nima smisla.Razen,da ga dobim na laži ne bo povedal s kom je v resnici bil.
Jezi me toliko,ker si misli,da ne vem kje je. Naj gre na pijačo s komer koli, le ne prenesem,da mi lažem in to bi rada na nek način uredila. Dobro,če je le pijača ok, le,da ni kaj več….
Kaj mi svetujete?
LEPO PROSIM ZA ODGOVOR!
HVALA!
LP

Spoštovana!

Pravite, da nima smisla poskušati se z njim pogovoriti o njegovem dobivanju z neko žensko. A vendarle vidim le to možnost (ali pa da najamete detektiva). Jaz bi storila tako: Partnerju bi povedala, da mu težko zaupam, ker se mi je enkrat že zlagal o tem, s kom se je dobil na pijači. In da sedaj zahtevam od njega iskrenost glede teh reči. Povedala bi mu, da nimam nič proti, če se dobi na pijači s kakšno žensko, čeprav se sicer zavedam, da lahko takšno druženje hitro preraste v kaj več, vendar pa sem se odločila, da mu zaupam, Povedala bi mu, da mi najina zveza veliko pomeni in sem pripravljena vse narediti za to, da se ohrani, a če ga bom znova dobila na laži, potem bo konec.

Predvsem pa poskušajte čimveč delati na negovanju vajinega odnosa, kajti če bo med vama pristna vez, zaupanje in še nekaj iskrivosti, ne bo takšne nevarnosti, da bi “ljubezen” iskal drugje. Ali v vajinem odnosu tudi sicer “škripa”? Ali se vam zdi, da sta zapadla v vsakodnevno rutino in sta preveč pozabila na vaju kot partnerja?

Upam, da boste lahko znova zaupali svojemu partnerju!

Jana Metelko, dipl.soc.del.

Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom 01/366 77 21 [email protected]

New Report

Close