Najdi forum

kje najti normalnega partnerja od 35 dalje??

Mogoče kje kdo s kakšnim pametnim nasvetom..kje najti normalnega partnerja…, žal kamorkoli se obrnem….uff….
Pa sem normalna ženska, služba, stanovanje, avto, šport, nič napačna..vedno naletim na kakšne čudne primerke moških hahah. Pa saj v bistu ne iščem mrzlično…samo se včasih vprašam ali bom od 40 naprej sama do konca, tega si pa ne želim :(….

Mogoče kakšen portal?? Kraj?? :))

Kdo bi vedel??

Draga neznanka,
težko je najti “normalnega partnerja” moškega spola od 40+. Morda je lažje tam po 60-tem, so že vdovci, če le ne iščejo preveč klonirane žene.

Če nisi izrazito komunikativna, če ti je sami že težko na kavo v lokal,….potem bo težka. To da nekoga srečaš v planinah, na sprehodu, … je zame samo v romanih.; ali pa pod predpostavko, da res ogovoriš vsakega potencialnega neznanca in morda po sto poskusih……
In kolikor razumem imaš pri svojih letih določene kriterije, od teh ne odstopaj, tudi za ceno ednine.

Po dveh slabih izkušnjah na ona-on in spoznaj sem preko portala spoznala “normalnega” moškega. Potrebuješ veliko časa za to, vsaj dva profila na oglasu, popolnoma nasprotna, da vidiš koliko se jih javi na oglas za resno zvezo in isti tudi za enkratno srečanje. In pri branju ponudb moraš imeti trdo kožo.
upanje umre zadnje

Mogoče bi bilo pametno, da definiraš, kaj je zate ˝normalno˝ oz. ˝nenormalno˝ 🙂

Jaz jih imam 37, sina najstnika, zdaj sem sama skoraj 3 leta. Sem družabna, komunikativna, pa vendar nimam sreče, da bi spoznala moškega, ki bi bil “normalen”. Normalen pomeni, da se da z njim pogovarjati, uživati, si zaupati, ……pa ga ni:))

Nikoli ne reci nikoli, saj nikoli ne ves kje te caka princ,…
Pa lep dan in pozdrav 🙂

@ena neznanka = @biba37?

Ali gre za isto osebo? Ni pomembno, težavi sta sorodni in podobni.

Bolj se mi zdi pomembno, da ne gre zastavljati vprašanja kje? temveč kako?

Kje? – je lahko kjerkoli, če le nismo preveč obremenjeni s predsodki. Lahko je sotrpin v rešilnem čolnu s potopljene ladje, lahko je pikica, ki jo vidimo v puščavskem pesku, ki se premika proti nam, lahko je prisrčno zmedeni izgubljenec, ki nas na ulici povpraša in poprosi, da bi se rešil in izvil iz trenutne zagate … Lahko bi našteval še mnoga druga mesta, kje srečati osebo, ki si jo želimo kot sopotnika v življenju. Verjetnost, da bomo srečali takšno osebo, je pa le bolj izrazita tam, kjer se sami gibljemo in zadržujemo. Tudi splet in virtualni svet lahko sodita med te kraje. Izbira bo pa itak, tako kot vedno, – vaša!

Izhajamo iz domneve, da naj bi ustrezne in zaželene osebe imele natanko takšne lastnosti,
kot so navedene in predvidene v strogih zahtevkih.

Natanko izdelanega (so)»človeka«, opremljenega z deklaracijo in garancijami, je možno najti le na policah samopostrežnih velikih trgovskih centrov ali pa v specializiranih delavnicah, kjer nam ga izdelajo po naši specifikaciji, pa še tam ne sprejemajo raklamacij, če se nismo natanko držali navodil o uporabi. Zastonj nam seveda ne bodo nikoli zamenjali že poškodovanih izdelkov. 😉

Kako? – Hehee! Draga iščoča dama, ali vam zares manjka domišljije? Namesto, da ihtavo in brezglavo tekate okrog in zadihano iščete, pustite da vas najdejo! In to naj bo natanko tisti (srečni!) »najditelj«, ki ste si ga vi izbrali v »katalogu« in ki ga boste spustili k sebi. Vsi ostali bodo odpadli »kot knofi od gat«! »Katalog« pa vseeno shranite na knjižni polici. 😉

— V čem je torej problem? — Po moje ga sploh ni!
— Ali potrebujete recept? Kaj vam bo? — Ali niste še nikoli nič zase »skuhali«
    ali morebiti kakšnega recepta prilagodili svojemu okusu?
— Ali niste še nikoli komu ponudili svoje (sladke) »špecialitete«?

Še enkrat bom omenil pregovor ameriških iskalcev zlata in vloge, ki jo ima sreča pri iskanju:
»Kar se tiče sreče, zlato je tam, kjer ga najdeš!« Zakaj ne bi vi bili to – zlato! 😉

Kako? – Hehee! Draga iščoča dama, ali vam zares manjka domišljije? Namesto, da ihtavo in brezglavo tekate okrog in zadihano iščete, pustite da vas najdejo! In to naj bo natanko tisti (srečni!) »najditelj«, ki ste si ga vi izbrali v »katalogu« in ki ga boste spustili k sebi. Vsi ostali bodo odpadli »kot knofi od gat«! »Katalog« pa vseeno shranite na knjižni polici. 😉

Hahahaha….

Nisem ena in ista oseba, tako, da nč bat. Ne tekam, nisem ihtava, vse to so le tvoje domneve…..pa ok. Ko bo prišel čas, se bova našla….če pa ne pač ne. Življenje gre dalje…pa lp

No, ta je pa dobra. Jaz pa vem za enega dobrega. Ampak kaj, ko sem poročena in bi preveč bolelo če bi v njega drezala.

Ne, čisto resno. Enega tipa imam na muhi že kar kakšna tri leta in ga malo opazujem…. ni kaj, je v redu dečko, mene podžge 100 na uro, misli ne morem odtrgat od njega…. in to je tudi vse. Ker sem pač poročena in se ne grem takih igric. Če bi pa kdaj “postala” samska, bi pa točno vedela, kje iskat. Je samski, ločen in tako “stagnira” že kar nekaj let. Včasih sem kar ljubosumna, ko pomislim kako je prost kot ptiček na veji…… potrlo bi me, če bi si našel partnerico, po drugi strani pa mu privoščim, da bi si našel življenjsko sopotnico, s katero bi se ujel…. jaz ga itak lahko le gledam 🙁

Saj verjetno v lajfu je vedno tako nekako – ko bi lahko, ni nobenega, ko ga najdeš, je prepozno….. isto kot šoping – ko letaš brez dnarja po štacunah, spotoma vidiš tolko stbari, ki bi jih zdele koj kupil. Ko maš pa denar, pa kar nimajo nič dobrega zate….

Joj, kaj sem zdaj spisala en cel spis – če bova midva kdaj skupaj, mu tole pokažem – zihr bo smeha do solz….. tačas pa druge solze….

@biba37

Opravičujem se vam. Tudi sam nisem bil popolnoma prepričan, da gre za isto osebo.
Zato sem v dvomu tudi napisal vprašaj.

Namreč, @Orfej1 je predlagal avtorici definiranje »normalnega« in »nenormalnega«.
Takoj zatem ste vi napisali vaš post, v katerem ste (podrobneje?) opisali sebe in napisali svoje razumevanje lastnosti »normalnega« moškega.

Oba zapisa, avtoričin drugi odstavek in vaš prispevek sta prekratka, dolga tri vrstice.
Ker gre v glavnem za naštevanje, je težko iz sloga pisanja natanko ugotoviti ali gre za eno ali dve osebi, ena oseba lahko uporablja več vzdevekov (nickname).

Skratka, premalo sem bil »normalen« in zato sem »nenormalno« storil napako!

Še enkrat, opravičilo vam in avtorici.

No, ta je pa dobra. Jaz pa vem za enega dobrega. Ampak kaj, ko sem poročena in bi preveč bolelo če bi v njega drezala.

Ne, čisto resno. Enega tipa imam na muhi že kar kakšna tri leta in ga malo opazujem…. ni kaj, je v redu dečko, mene podžge 100 na uro, misli ne morem odtrgat od njega…. in to je tudi vse. Ker sem pač poročena in se ne grem takih igric. Če bi pa kdaj “postala” samska, bi pa točno vedela, kje iskat. Je samski, ločen in tako “stagnira” že kar nekaj let. Včasih sem kar ljubosumna, ko pomislim kako je prost kot ptiček na veji…… potrlo bi me, če bi si našel partnerico, po drugi strani pa mu privoščim, da bi si našel življenjsko sopotnico, s katero bi se ujel…. jaz ga itak lahko le gledam 🙁

Saj verjetno v lajfu je vedno tako nekako – ko bi lahko, ni nobenega, ko ga najdeš, je prepozno….. isto kot šoping – ko letaš brez dnarja po štacunah, spotoma vidiš tolko stbari, ki bi jih zdele koj kupil. Ko maš pa denar, pa kar nimajo nič dobrega zate….

Joj, kaj sem zdaj spisala en cel spis – če bova midva kdaj skupaj, mu tole pokažem – zihr bo smeha do solz….. tačas pa druge solze….[/quote

dokler pa ne bosta skupaj, pa bodi no tako solidarna pa nam zaupaj, kam ga naj pridemo iskat!

Mi pustiš kakšen kontakt na ZS? Nikoli ne veš…

MyD opravičilo ni potrebno, saj ni bilo kaj hudega izrečenega……tukaj gor samo debatiramo hehehe, mogoče se najde celo kakšen “normalen” moški. Mal heca…;)

O seveda, moški komaj čakamo na srednja leta, da dobimo eno ločenko, ki je svoja najlepša leta dala drugemu moškemu, ali pa večim, za katere dvomim, da so bili neki uglajeni fantje… in ima z njimi po možnosti še otroka. Ko pa pomislimo, da ste ravno takšne, katerim pravite “normalni” v mladosti odpikale, ker “niso bili vaš tip človeka” in ker “vam trenutno ni pasala zveza”… uh takrat doživimo pa ekstazo.

Mislim, da si ti doživel ekstazo, ko si to pisal hehehe….lej nekaj te je prineslo na ta forum, mislim, da sumim kaj. Verjetno iščeš tukaj Top model Slovenije, brezhibno, mlado, pametno in sexi punco:))) Upam, da jo najdeš.To bo ekstaza, pa še nobene ločenke ne boš spoznal….lp

Uh, tole pa zveni nekam znano.

Najlepša leta so pa tudi relativen pojem. Vprašanje, kaj je od mene imel moj bivši fant, ki me je prenašal tam nekje okoli mojega 23. leta. Ga raje sploh ne vprašam.

Vrhunskim samcem (in tudi samicam, ampak odgovarjam pa predvsem tebi) tudi v srednjih letih ni treba spuščat meril in se “sprijaznit” z ovenelo ločenko, ki je cvet svoje mladosti poklonila drugemu. Torej se ti ni treba bati, da boš slabo naletel – saj si fant od fare ali kako?

Točno tako, podpiram.
10 leta nazaj so bile pametne in iskale ful frajerja,sedaj pri 35+ so pa spet fulpametne in spet iščejo ful frajerja.
Pri tem pa pozabljajo in zanemarjajo svojo (ne) tržljivost – (videz in vse kar je vzvezi s tem peša), z gospodinstvom se ne bi ukvarjale, dec naj srajce sam pegla, kuhale ne bi.
Bi pa bile gospe, ki bi jih frajer vozil okoli, poslušal pametovanja in nek kao feministične ideje( ” ne rabim deca, nej dec skrbi zase, naj bo samostojen..)
Vsak pameten počaka, da se ali mal umirijo in spoznajo svoje mesto

Ne bit tako hudo nastrojeni proti nam, ki smo same ostale pri 35+, saj ne veste zakaj je do tega prišlo. Mogoče zgledamo še bolje kot prej, kuhamo itak bolje (prej nismo znale), smo bolj razgledane :)), ni vse slabo, kajne-vem pa da težko najdeš primernega deca po 35+.

tudi jaz sem med samskimi 35+.

vse kar lahko rečem je le, da je življenje en velik sr***e.

(moji) razlogi da je tako kot je, so v “ustvarjanju življenjske osnove” – iz ničle, brez bekapa, brez nekoga, ki bi pomagal vsaj s kakim jurjem (€). je treba res trdo delat, da kaj ustvariš, da postaviš štalco (ne govorim o hiši, da me ne napadete).

in: ostaneš sam, pri teh letih, počasi tudi brez možnosti, da si ustvariš družino. če gledam danes nazaj: ne, ni vredno, preveliko ceno ima. tako da, zaenkrat še zagrenjeno vstopam v vsak nov dan. upam, da se sčasoma sprijaznim s tem, da bom na stara leta pač v samoti, brez otrok, brez vnukov, brez sogovornika. zame je to…. to ni življenje.

ma… ni vredno besed.

pavšalno obsojanje pa prosim, dajte h kraju.

Samo še eno vrašanje? Kaj je to za vas normalen partner? Najprej to voprašanje, potem pa dalje, jaz imam eno punco, je v redu, ali je normalna, pa je vse odvisno od vaših meril, zame je, kako izgleda, ne vem, sem poročen, je napačna, zame ne, ima kakšno napako – slabo lastnost, ja kdo jih pa nima , ste vi idealni… itd. če je kdo torej pripravljen pustiti kontakt, ji ga bom posredoval.

Najprej pa ni odvisno od tega ali ste normalni ali niste, ampak od tega kaj pričakujete in zakaj tako.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Točno tako, podpiram.
10 leta nazaj so bile pametne in iskale ful frajerja,sedaj pri 35+ so pa spet fulpametne in spet iščejo ful frajerja.
Pri tem pa pozabljajo in zanemarjajo svojo (ne) tržljivost – (videz in vse kar je vzvezi s tem peša), z gospodinstvom se ne bi ukvarjale, dec naj srajce sam pegla, kuhale ne bi.
Bi pa bile gospe, ki bi jih frajer vozil okoli, poslušal pametovanja in nek kao feministične ideje( ” ne rabim deca, nej dec skrbi zase, naj bo samostojen..)
Vsak pameten počaka, da se ali mal umirijo in spoznajo svoje mesto[/quote]

Sklepam, da ti še čakaš?

Sicer pa te/vas nihče ne sili, da se zvežeš s tako tržno nezanimivo bivšo frajerko, če ti ni pogodu. Veliko žensk je, ki z veseljem sprejemajo tradicionalno delitev dela in nimajo nič proti deset, 15 let starejšemu partnerju, torej izbira je!

New Report

Close