Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Astma in druge pljučne bolezni Oteženo dihanje zjutraj

Oteženo dihanje zjutraj

Zdravo!
Stara sem 20 let in že okoli dva tedna se prebujam navsezgodaj zjutraj (okoli 5 ure, ali prej) zaradi oteženega dihanja (občutek imam kot da kisik ne more priti do pljuč) in hudega kašlja (na pol je suh, včasih izkašljujem prozorno manj pogosto tudi malo rjavkasto pojavlja pa se mi tudi železen okus v ustih) ki je ponavadi trajal le zjutraj, čez dan nisem imela nobenih težav. Najprej sem mislila da je to zaradi alergij (huda alergija na trave, in na hišno pršico) zato sem temeljito počistila spalni prostor, presesala celotno posteljo,… a ni bilo bolje. Zadnje dni pa imam občutek da moj mali problem postaja vedno hujši, zjutraj vedno težje diham (vsak drug dan je malo bolje) kašelj pa se je zavlekel skozi celoten dan. Ob dihanju slišim tudi piskanje v pljučih ter čutim bolečino na hrbtu, kjer so pljuča. Zanima me kaj bi to lahko bilo in ali bi morala na pregled k zdravniku, glede na to da sem večinoma čez dan čisto vredu?
Najlepša hvala vnaprej za odgovor. Sara

Spoštovani,
To kar opisujete, bi znala biti astma. Seveda je treba k zdravniku. Prosim pogovorite se o tem z vašim osebnim zdravnikom in mu tudi pokažite tole najino dopisovanje.
Če vas bo vaš osebni zdravnik želel napotiti k nam, si načine naročanja na pregled lahko ogledate na naši spletni strani http://www.klinika-golnik.si/bolniki-in-obiskovalci/narocanje-na-specialisticni-pregled.php

Lep pozdrav
Mitja Košnik

New Report

Close