Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Pozdrav moderatorki in forumu na pot

Pozdrav moderatorki in forumu na pot

Spoštovani uporabniki,

z veseljem vam predstavljam novo področje svetovalnega dela in nove strokovnjake v ekipi sistema Med.Over.Net.

Vprašanj o različnih oblikah zavarovanja in varčevanja je veliko in morda boste tudi s pomočjo tega foruma od sedaj naprej lahko rešili marsikatero dilemo ali našli doodatno informacijo, ki vam bo pomagala pri dobri odločitvi.

Vabljeni,
da postavite vprašanja in poveste svoja mnenja,

Anja Vujisič,
vam pa klic dobrodošlice v ekipi strokovnjakov na Med.Over.Net!

Andreja

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Pozdravljeni obiskovalci forumov na Med.Over.Net!

Veseli me, da bom v bodoče lahko sodelovala na forumu Življenjska zavarovanja in vam pomagala poiskati odgovor na vprašanja ali lažjo pot k razrešitvi dilem, ki jih imate s tega področja.

Vabljeni vsi k izmenjavi izkušen in dilem kako varčevati, kam in kako vlagati, kako poskrbeti za socialno varnost vas in najbližjih ter drugih vprašanj s tega področja.

Z ekipo sodelavcev se bomo trudili biti čim bolj jasni in ažurni, več o nas in naši zavarovalnici pa si lahko preberete na http://www.kd-zivljenje.si

Anja Vujisić
Sektor komunikacije s strankami, KD Življenje d.d.

Pozdravljeni,

kako lahko komentirate komentarje na forumu, da je KD bred izdihom? Očitno od vašega posta ni nihče nič komentiral in me ta ignoranca skrbi. Sem namreč eden od tistih, ki ima dirigenta, KD Družina,…

Konkreten komentar?

lp,F

Pozdravljeni,
strinjam se, da je kriza prinesla veliko negotovosti med ljudmi, negotovost in pomanjkanje informacij pa hitro vodi do netočnih in zavajajočih izjav. Seveda ne moremo zanikati, da kriza ni vplivala na poslovanje KD Življenja, tako kot je vplivala na vse finančne institucije v Sloveniji in tujini, vendar smo na to hitro odreagirali z racionalizacijo poslovanja in prilagojenimi storitvami.

V naši zavarovalnici smo še vedno prepričani, da je izbira naših produktov in naše zavarovalnice prava, to pa pričata dva pomembna faktorja:

Prvi in zelo pomembni podatek, da je zavarovalnica varna za zavarovance, je kapitalska ustreznost. Tako je presežek razpoložljivega kapitala zavarovalnice znašal konec prvega kvartala 2011 4.319.252 EUR oziroma 60 odstotkov nad zahtevanim minimalnim kapitalom.

Drugič pa ne smemo pozabiti, da so naložbena življenjska zavarovanja dolgoročni produkti in nihanja na kapitalskih trgih, tudi tako velika kot je bilo zadnje, se dokazano zgodovinsko izravnajo. Zato vsem našim zavarovancem odsvetujemo, da v tem trenutku, sploh če imajo polico sklenjeno manj kot 10 let, panično reagirajo na nizke vrednosti na kapitalskih trgih

Vsem, ki imajo sklenjeno naložbeno življenjsko zavarovanje svetujemo, da pred reakcijo pridobijo vse potrebne informacije, od pravih finančnih svetovalcev, in se potem po tehtnem premisleku odločijo o primernih potezah.

Lep pozdrav,
Anja Vujisić
Sektor komunikacije s strankami, KD Življenje d.d.

New Report

Close