Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje dr.Pirnat- prvi pregled

dr.Pirnat- prvi pregled

Pozdravljeni!

Imam povišan TSH (5,8) in imam napotnico z oznako nujno. Rada bi prišla na pregled k vam, dr.Pirnat. Zanima me, ali moram kaj posebej omeniti, da bi rada prišla k vam? Ali ste na polikliniki vsak delovni dan ter kakšen je postopek naročanja in kakšna je čakalna doba.

hvala in lp

Spoštovani!

TSH 5,8 mE/l je mejno zvišana vrednost in ne predstavlja indikacije za urgentni (nujni) pregled pri tirologu. Morda je vzrok za “nujni” pregled drugje (golša…).Verjetno gre za blago premajhno delovanje ščitnice, ali le nihanje vrednosti TSH. Glede na to boste dobili datum za pregled v tirološki ambulanti. Čakalna doba na Oddelku za bolezni ščitnice KNM UKC LJ. je med 4 in 5 mesecev. Oglasite se prosim osebno v t.i. “triažni ambulanti”, ki deluje vsak delavnik med 8 30 in 11 uro. Sam imam “triažno ambulanto” ob ponedeljkih. Če želite na pregled k meni, morate to omeniti administratorki na sprejemu, oziroma zdravniku v “triažni ambulanti”.

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog
Objava čaka odobritev

Spoštovani,

glede na navedene izvide je pri vas delovanje ščitnice v mejah normale. Zvišane so vrednosti holesterola, predvsem LDL. Glede zdravljenje hiperholesterolemije priporočam posvet z izbranim specialistom družinske medicine. Vzrok za izpadanje las in druge težave je iskati drugje.

 

Lp

************************** Asis.dr. Edvard Pirnat, dr. med., spec. internist - tirolog
Objava čaka odobritev

New Report

Close