Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Bolecina v modah

Bolecina v modah

Pred nekaj cas sem opazil izrazito povecano desno modo. Poleg tega zadnje case vse pogosteje cutim tudi bolecino v modi.Nekako se mi dozdeva da je to povecano modo previsoko.Nevem ali je to znak kaksne bolezni ali pa samo prehodno obdobje.Zadnje case se bolecine pojavljejo tudi pri hoji po stopnicah.Moja starost 39 let, telesno prej slabo kot dobro aktiven.
Hvala za vas nasvet.
Miki

Spoštovani!

Ker ne omenjate, koliko časa imate omenjen bolečine, odgovor ne bo dovolj natančen. Če gre za bolečine nekaj dni ali tednov, je možno (najpogosteje), da imate vnetje moda in/ali obmodka. Pojdite k zdravniku, da pogleda in otipa vaše modo in ugotovi, če gre za vnetje. Zdravljenje je na moč preprosto in učinkovito: antibiotik in absolutno mirovanje (trdo ležanje v postelji) dva do tri tedne.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pred tremi dnevi sem opazil povečano desno modo.Tudi mošnja se mi je zasukala.Star sem 13let.Prosim da mi pomagate ker me skrbi da ne bi imel slučajno raka.
LP mali96

Spoštovani!

Čim prej pojdi do svojega zdravnika, da te pošlje k urologu. Lahko imaš vneto modo, ali pa celo zasukano.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Tudi sam seborim že 9 mesecev z bolecinamilevo vskrotumu in predvsem u presledku mod, dvakrat obiskal urologa vedno vse bp,voda bp,pregled bp, Opravljen 2 krat uz skrotuma in abdomna vedno bp. Bolečine u presledku pa še vedno prisotne,se mi zdi da da se bolečina iz presledka širi levo v skrotum,jemal sem tudi TAVANIK 14 dni vendar zal brez uspeha. Naj še omenim da me boli od straneh dimelj,ne v dimljah vendar malo proti sredini, na uz mi je rekel zdravnik da tam crevo naredi ovinek, res paje da imam težave z hrbtenico, vratno in ledveno. Urologje mneja da so lahko tezave u presledku povezane z hrbtenico in da mora ortoped podati mnenje, scintigrafija je bila bp,čakam se na MRI prehoda med vratno in ledveno hrbtenico, vendar semi zdi da bi prej bile tezave z ledvenim delom ki pa nimam nobene preizkave opravljene, vrjetno bo ortoped vedel alibo potrebno se ledveni del slikat

imate vi mogoče kakšen predlog od kje te bolečine 9 mesecev,izvidi opravljenih preizkav( uz vsi samoplačnisko) vsi bp

Spoštovani!

Če gre za pritisk na živec v hrbtenici, kar bi bila najverjetnejša razlaga, bo težko kaj dramatično pomembnega izboljšati. Načeloma bi morala vsaj zdravila proti bolečinam ali lektrostimulacija težave nekoliko omiliti.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close