Najdi forum

operacija

Spoštovani!

Stara sem 50 let in imam zelo vidne nakodrane vene na nogah,ki mi sicer ne delajo težav vendar so grde in me vedno bolj motijo.Zlasti izstopa vena ,ki poteka od sredine stegna na notranji strani desne noge,pride pri kolenu na zunanjo stran in potem počasi izgine.
Rada bi se odločila za operacijo,kaj pride pri meni v poštev gotovo ugotovite vi ob pregledu.Me pa zanima kolikšne so pri vas čakalne dobe za pregled in operacijo,samoplačniško ali z napotnico in seveda cena.Verjetno pred poletjem nebi šlo tudi zaradi nošnje kompresijskih nogavic?

Lep pozdrav in hvala za odgovor!

Spoštovani!
Pri meni so čakalne dobe za pregled na napotnico ali samoplačniške približno enako dolgo, okoli enega leta in pol. Nato je potrebno čakati še na operacijo okoli eneha leta. Pri nas je toliko bolniko vpisanih v čakalno knjigo, da trije zdravniki ne moremo skrajšati čakalnih dob. Vsekakor pridete prej na vrsto, če vas pri nas pogleda eden od mojih sodelavcev in potem vas vpiše v čakalno knjigo za op., ki jo potem v primeru, da je zahtevnejša opravim jaz, sicer pa eden od dveh pri meni upeljanih kolegov.
Seveda pa operacije delajop tudi v Kirurškem Sanatoriju v Ljubljani, v bolnišnici Trbovlje, Celje, Novo mesto, Slovenj Gradec, Murska Sobota, Maribor, Izola, Ptuj itd.

Lep pozdrav!

New Report

Close