Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Žilna kirurgija ali bi bile lahko vzrok bolezen žil

ali bi bile lahko vzrok bolezen žil

Spoštovani,

prosila bi za informacijo.
Sem mama dveh otrok pri 40 letih. Zadnje leto se mi enkrat do dvakrat na mesec pojavijo večdnevna obdobja, ki so pravi pekel. Že zjutraj se zbujam z močnimi bolečinami nog od kolen navdzol (lekadoli ne pomagajo), pa tudi okoli prsnega koša oz. tiščanje, ki pa se pojavlja in izgineva tekom dneva ali pa imam stalno napeto bolečino v spodnjem delu reber (EKG pred letom je bil v redu). Imam kronično povečano kislino v želodcu – možen vzrok tem bolečinam? Poleg teh znakov pa navadno čutim tudi bolečino – kot bi me bolele kosti okončin. K temu pa se pridruži še zaspanost tekom dneva – nekje tavam med napol budnim stanjem in bolečinami – zaspati trdno navadno ne morem tudi ponoči.
Glede na to, da je imela moja mama krčne žile na nogah, sem začela razmišljati, če bi bil morebiti vzrok v kakšni žilni bolezni, saj po malem bolečine v spodnjem delu nog čutim vsaki dan, še posebej popoldne in zvečer.
Prosim vas, če ste pripravljeni svetovati katere preiskave bi morebiti odkrile vzrok težavam? Zdravnica je pred letom naredila preiskave krvi (železo, holesterol, verjetno še kaj) in je vse v redu – železo je sicer na spodnji meji. Tudi EKG ni pokazal odstopanja.
Hvala za morebiten nasvet.
Klavdija

New Report

Close