Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika leče moteče ponoči

leče moteče ponoči

Pozdravljeni!
Zanima me naslednje: sem uporabnica leč in se mi dogaja, da se med njihovo nošnjo ponoči pojavlja neprijetno bleščanje/ spackana slika okoli svetlečih teles, najbolj očitno je pri lučeh. To se dogaja samo okoli predmetov, katere ne gledam direktno, ampak so vseeno v videm polju. Torej če imam glavo usmerjeno na ravnost, pogled pa usmerim navzgor vidim takšno spackano sliko. Kaj bi lahko bil razlog k temu? Naj povem, da imam BC in DIA takšnih parametrov, kot mi jih je izmeril zdravnik ter da sem pred kratkim menjala znamko leč in s prejšnjimi ni bilo tovrstnih težav.

Mimogrede še naj pohvalim vašo optiko; predvsem vaše zaposlene, ki so zelo prijazni in pripravljeni pomagat. Sem obiskala že kar nekaj optik in vi ste po mojem mnenju ena daleč najbolšjih ter najbolje založenih v Mariboru.

Hvala in lep pozdrav, Marinka.

Najlepša hvala za pohvale. Se trudimo in če povzamem, da smo prva internetna trgovina kontaktnih leč v Sloveniji, ter imamo nekatere leče najcenejše v Sloveniji.

Sedaj pa k vašemu problemu. Mene zanima, če so te nove leče, pri katerih se vam to dogaja silikon-hidrogelne? Za odgovor bi potreboval ta podatek oz. če mi napišete točno znamko in vrsto leč.

Sem preverila in so leče iz silikon hidrogela.

Točno to sem pričakoval. Za rešitev, me prosim pokličite na telefonsko številko v optiko:
02/25-25-200.

Nič me niste klicali, sem pričakoval vaš klic. Najbolj sigurno me dobite med delovniki od 8.00 do 12.00 ure dopoldan. Naslednji teden sem na dopustu. Lahko pa mi pošljete mail: [email protected].

Lp.

New Report

Close